Teški, nepredvidivi, dvolični: 4 horoskopska znaka koja nisu baš najidealniji izbor za vezu!

Teški, nepredvidivi, dvolični: 4 horoskopska znaka koja nisu baš najidealniji izbor za vezu!

7 Juna, 2018 Off By nika

Dok nam se neki uvuku pod kožu za tili čas i čine sve da tu i ostanu, postoje i oni koji se isto tako lako podvuku, ali sa kojima je biti u ljubavnoj vezi pravi napor.

Koliko god da nam je stalo, njihov kaakter je takav da nam u ljubavi otežava posao. Ovakve osobine imaju veze i sa onim što nam kaže horoksop. Zato bi bilo korisno da u nastavku pročitate šta imamo da vam kažemo po ovo pitanju.

Otkrijte koja 4 horoskopska znaka je skoro nemoguće voleti.

Devica

Device su hladne, proračunate, sklone da svakog analiziraju do detalja, i jako teško se otvaraju prema drugima, što su sve osobine sa kojima se ni najmanje nije lako izboriti. Naravno, u ljubavnoj vezi se stvari tek komplikuju jer voleti nekog znači biti sa njim i blizak, što je sa osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku skoro nemoguće ostvariti.

 

Device ne veruju ljudima, sve drže na odstojanju, i jednistavno ne umeju da se prepuste emocijama. Njihova analitička priroda i cepidlačenje u svemu, pa i u ljubavnim odnosima, ih u tome sprečavaju.

Na kraju krajeva, one su same sebi dovoljne, i svi koji pokušavaju da ih zavole znaju koliko je to teško, jer Device svakim svojim pogledom i postupkom odbijaju od sebe.

 

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je po svojoj osnovnoj definiciji takav da podleže strastima, što u ovom slučaju ne pominjemo u pozitivnom kontekstu, i autodestruktivan je. To na toliko različitih načina znači da je Škorpiju teško voleti.

Skoro svaka potencijalna nesuglasica u vezi, kojih uvek ima, je stopostotna šansa da osoba rođena u ovom znaku odreaguje burno, svaki put kada makar i posumnja na preljubu, makar se ona i nije desila, kreće pasivna agresija i pritisak koji je jako teško izdržati. Ili se uopšte ne mora raditi o prevari, dovoljno je da Škorpija pomisli da ste je na neki način izdali, ili da niste bili verni sledbenik njenih zamisli.

 

Pomenuli smo da Škorpija uvek reaguje impulsivno i da ne može da kontroliše svoje strasti. Takođe može biti i jako surova i oštra na rečima, pa kad se sve to sabere, nije nelogičan zaključak da voleti osobe rođene u ovom znaku nije baš najlakša stvar na svetu.

Dok nam se neki uvuku pod kožu za tili čas i čine sve da tu i ostanu, postoje i oni koji se isto tako lako podvuku, ali sa kojima je biti u ljubavnoj vezi pravi napor. Koliko god da nam je stalo, njihov kaakter je takav da nam u ljubavi otežava posao. Ovakve osobine imaju veze i sa onim što nam kaže horoksop. Zato bi bilo korisno da u nastavku pročitate šta imamo da vam kažemo po ovo pitanju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2