TEBI BAŠ OVAKAV JEDAN TREBA: Budi sa muškarcem koji će ti pomoći da rešiš probleme umesto da stoji sa strane i gleda kako patiš

TEBI BAŠ OVAKAV JEDAN TREBA: Budi sa muškarcem koji će ti pomoći da rešiš probleme umesto da stoji sa strane i gleda kako patiš

10 Decembra, 2017 Off By nika

Budite s muškarcem koji vas nikad neće nazvati ludom, čak i ako ste došli kući plačući zbog nečeg beznačajnog što se dogodilo na poslu.

Čak i kad ne razume zašto ste uzrujani. On ne treba da razume. Sve što treba da zna je da ste povređeni i da želi biti taj koji će vas oraspoložiti.

On želi biti taj koji će učiniti da se osećate ponovo dobro – da osećate kako ste i više nego dobro, piše Thought catalog.

Budite s muškarcem koji vas smiruje kad vrištite na neživi objekt, kao što je mobilni telefon ili računar, umesto da vam se smeje jer ste uzrujani zbog nečeg tako glupog.

Budite s muškarcem koji će vam pomoći da rešite vaše probleme umesto da stoji sa strane, gledajući kako patite. Budite s muškarcem koji će vas podsetiti da je u redu da zatražite pomoć. Koji će vas podsetiti da niste sami i da se uvek možete osloniti na njega.

 

Budite s muškarcem koji nikad neće biti dovoljno glup da vas optužuje što ste ponekad tako emocionalni. Budite s muškarcem koji uvažava činjenicu da izražavate svoja osećanja umesto da skrivate sve što je unutra.

 

Budite s muškarcem koji ceni vašu spremnost da budete otvoreni s njim i zna da je jedini razlog što mu govorite istinu taj što vam je u potpunosti prijatno s njim.

 

Budite s muškarcem koji odgovara na SMS-ove, čak i ako ste poludeli zbog nečeg smiješnog. Budite s muškarcem koji je spreman da radi na problemima koje imate s njim umesto da se ponaša kao da problemi ne postoje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2