TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

7 Avgusta, 2018 Off By nika

Njeno lepo lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

 

Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled. Idealan seks: povez preko očiju i igra dodirivanja. Najčešće profesije: vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar…

 

Žena Vaga nema problema u pronalaženju ljubavnika – to je jedna od lakših vežbi za nju, kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna, ona obara muškarce s nogu svojom ženstvenošću. Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.

 

Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći “možda”, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srećan što mu odmah nije rekla “ne”, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje.

 

Gospođa Vaga nije sposobna da živi sama, ona uvek traži društvo i ne podnosi dugo samoću. Uživa u svojoj ženstvenosti i rado je podržava neodoljivim parfemima i svojim nepobedivim ukusom za odevanje. Kada traži partnera, ona veoma pažljivo pamti njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban za sve one stvari koje je čine emocionalno stabilnom. Njeno najveće blago postaje onaj čovek kojeg ona odluči da voli.

 

Poznata po svojoj ljupkosti, specifičnosti i šarmu, kao i po odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ulaže stil u svoje ponašanje i odevanje i svemu što je okružuje voli da doda izvesnu mericu elegancije. Njen cilj je da bude obožavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podržava njen ego, ona će se potruditi da mu pokaže sve njene ekstra tehnike vođenja ljubavi. Pošto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vešta u umetnosti ljubavi.

 

Uživa u predigri, poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta… Za nju je zavodjenje umetnost, a ne fizički “napad”… Pojaviće se pred vama u providnoj haljini a svetlo iza nje će pojačati efekat…Sa njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sedištu automobila… Ona je prefinjena dama! Nikada ne navaljujte kao životinja – njoj je vrlo lako da kaže “da” kada joj se pridje na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umetnica u ljubavi. Ona zna šta su to sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas.

 

Čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete nerve i povratiti veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv. Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje samo pola čoveka.

 

Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude samo pola žene… ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lepa i graciozna, a i kad nije osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umeće od svega oko sebe da napravi sklad i lepotu. Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2