Tako očaravajuća, zavodljiva i duhovita… ŽENA BLIZANAC! Saznajte sve o njima…

Tako očaravajuća, zavodljiva i duhovita… ŽENA BLIZANAC! Saznajte sve o njima…

25 Maja, 2018 Off By nika

U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualno stimulirajuće razgovore…

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, vatrena, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Zato je “Bliznakinja” u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom “nemilosrdno” sarkastična.

 

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovom najjačem oružju.

 

Seks i veze

U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualno stimulisajuće razgovore. Može se osvojiti i malim znakovima pažnje koji će joj biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vreme u vezi, barem povremeno. Dinamična je i odana partnerka, a kako njenim umom vlada logika, sposobna je da u svakom problemu sagleda obe strane, što znači da se u svađi neće tvrdoglavo držati ličnih uverenja, već će u obzir uzeti i partnerove argumente.

 

Otvorenog uma i ekstrovertna, želi partnera kom će u seksu samo mašta biti granica. U krevetu voli da eksperimentiše i isprobavati nove stvari. Velikodušna je ljubavnica i voli da zadovolji partnera u istoj meri u kojoj želi da bude zadovoljena.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2