Sve što morate da znate o Vagama: Vole luksuz,bore se za pravdu a najviše se plaše da ostanu same!

Sve što morate da znate o Vagama: Vole luksuz,bore se za pravdu a najviše se plaše da ostanu same!

28 Septembra, 2017 Off By nika

VAGA 23.09-23.10.

Ovo su otvoreni pristupačni ljudi koji osvajaju svojim šarmom, elegancijom i druželjubivošću. Neretko su i fizički vrlo lepi i zgodni, uglavnom vrlo privlačni suprotnom polu. U sebi nose svojevrsnu “umetničku žicu” i vole biti okruženi lepotom u svim njenim oblicima. Zato će svoj dom urediti gotovo savršeno, pazeći pri tome na usklađivanje boja, materijala i forme, a uz to ga napuniti sitnim umetničkim detaljima, figuricama i ukrasima svih vrsta kako bi opšti utisak celine dobio na toplini i bio u skladu sa sopstvenim stilom i osećajem za lepo.

 

Neretko su skloni luksuzu jer znaju da ono što vredi, nije jeftino. I te kako dobro razlikuju umetnost od kiča, bilo da je reč o slikarstvu ili na primer, muzici. Njima se teško može podvaliti bižuterija umesto dragog kamenja pa o čemu god da se radi već na prvi pogled mogu reći imaju li posla sa originalom ili  kopijom. Vage dakle imaju iznadprosečno dobar ukus i u svemu teže skladu i ravnoteži pa tako i u socijalnim ljubavnim vezama.

 

Društvene su i ljubaznemiroljubive i pune takta u odnosima sa drugima, pomno pazeći da nekim svojim izjavama nekoga ne povrede i time poremete stečene pozicije u odnosu. Zato ponekad znaju ostaviti utisak osoba koje nemaju jasno i čvrsto mišljenje ili ga učestalo menjaju, zavisno od situacije u kojoj se nalaze. Ali, zbog mira pod svaku cenu, pristaće na one kompromise zbog kojih će, ponekad, više izgubiti nego što će dobiti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3