“Sve ima dve strane”- Horoskop otkriva 2 lica svakog znaka u horoskopu

“Sve ima dve strane”- Horoskop otkriva 2 lica svakog znaka u horoskopu

22 Aprila, 2018 Off By nika

Čak i novčić ima dve strane, a isto tako je i sa svim ljudima. Svi mi imamo dva različita dela ličnosti u sebi, pozitivnu i negativnu…

“Sve ima dve strane” izjava je koja važi u svim sferama života. Svetlo je nepotpuno bez tame, život nema vrednost u odsustvu smrti. Čak i novčić ima dve strane, a isto tako je i sa svim ljudima. Svi mi imamo dva različita dela ličnosti u sebi, pozitivnu negativnu. Samo od nas zavisi kako ćemo i kada koju koristiti i koja će preovladati. Danas smo za vas pripremili pozitivnu i negativnu stranu svakog znaka.

Ovan

Ovan je živog duha sa ogromnom životnom energijom. Ovi ljudi su vrlo motivisani, uporni i strastveni, a svoj entuzijazam prenose i na okruženje. Oni ne znaju za predaju i nikad neće prestati da se prihvataju izazova.
Ipak, ako zađemo dublje, možemo uočiti agresivnu i dominantnu stranu njihove ličnosti. Lako ih uznemire sitnice i imaju problem sa kontrolom besa; vrlo lako se mogu pretvoriti u strašnog viteza.

Bik

Bikovi veruju u stabilnosti duge veze. Žele da žive život u stabilnom okruženju. Vredan rad na svemu deo je njihove ličnosti. Vole rutinu i stabilnost i zato su odlični partneri za duge veze. Sve je u redu dok ne počnu da se ponašaju kao svoj znak. Mogu postati tvrdoglavi bikovi koji ne znaju za kompromis. Umeju da budu previše zahtevni i posesivni prema partneru, što može dovesti do mnogo problema.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4