Svaki MUŠKARAC ima SLABU TACKU: Posle OVIH POTEZA postaće SAMO VAŠ!

Svaki MUŠKARAC ima SLABU TACKU: Posle OVIH POTEZA postaće SAMO VAŠ!

15 Oktobra, 2017 Off By nika

Svaki muškarac ima neku slabu tačku, a horoskop pomaže da je otkrijete i zavedete ga!

OVAN

Prestanite da mu šaljete suptilne flert poruke, da mu nagoveštavate koliko vam nedostaje i da čekate da shvati o čemu se radi. Pogledajte ga direktno u oči i recite mu da idete u bioskop i da očekujete da vas pokupi u osam. Ovnu je samo jedna vrsta žena seksepilna, a to su direktne žene!

 

BIK

Kupite mu poklon, sitnicu koja će mu pokazati da mislite na njega. Nešto poput njegove omiljene čokolade ili masku za telefon koja će mu se garantovano dopasti, bilo šta što će mu pokazati da pažljivo pratite kada on priča. To će ga oboriti s nogu!

 

BLIZANCI

Ako imate neki talenat, recimo ukoliko umete da svirate neki instrument ili lepo pišete, obavezno nađite način da mu to pokažete. Ako lepo pevate, vodite ga na karaoke. Uradite bilo šta što će mu pokazati da po nečemu odskačete.

 

RAK

Ako je neko zaljubljen u ljubav, to su Rakovi. Dakle, ako je sam, verovatno svake večeri očajava i priželjkuje da je u vezi. Zato mu recite da je savršen materijal za dečka i da bi svaka devojka bila prava srećnica da ga ima. Biće vaš iste sekunde.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3