Svaki horoskopski znak ima BOJU koja ga simbolizuje, daje mu energiju i štiti ga!

Svaki horoskopski znak ima BOJU koja ga simbolizuje, daje mu energiju i štiti ga!

13 Aprila, 2018 Off By nika

Boje utiču na naše reakcije i raspoloženje, a pored toga, nezaobilazne su kada je moda u pitanju.

Kada se, recimo, nalazimo u prostoriji plave boje, osećamo hladnoću, kao što crvena soba u mnogima izaziva agresiju. Obučemo li se u belo, odavaćemo utisak nevinosti, a noseći žuto, radosti i pozitivne energije.

Svaki horoskopski znak ima boju koja ga simbolizuje, daje mu energiju i štiti ga. Ne bi bilo loše obratiti pažnju na to pri kupovini garderobe i uređivanju stana.

 

OVAN

Rođeni u znaku ovna su ljudi od akcije i energije. Koja bi onda boja bila bolja za vas od crvene? Ova je boja vaše sudbine i donosi vam moć. Počevši od bordo-crvene, preko svetle ili krv-crvene, vi prosto blistate noseći je na sebi. Boravak u crvenom ambijentu utiče da vaša pozitivna energija i snaga još više dođu do izražaja.

 

BIK

Vaš znak je poznat po svojoj prizemljenosti i senzualnosti, pa su sve nijanse zemlje, počevši od braon, preko sive i zelene nešto u čemu se vi najbolje osećate. Pored toga vi volite i druge boje prirode, kao što je smaragdno ili trava-zelena, crvena i žuta, kao voće koje raste iz plodne zemlje kojom vladate. Ove boje pojačavaju vašu snagu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4