Svaka žena u sebi ima ČAROBNE MOĆI , da li ste DOBRA ili ZLA veštica? Izaberite metlu i otkrijte koje su to vaše veštičje osobine!

Svaka žena u sebi ima ČAROBNE MOĆI , da li ste DOBRA ili ZLA veštica? Izaberite metlu i otkrijte koje su to vaše veštičje osobine!

10 Novembra, 2017 Off By nika

O da, u svima nama čuči jedna prava… Pa izgleda da je krajnje vreme da otkrijete koje su to vaše veštičje osobine i da upotrebite svoje tajne moći.

 

Jeste li veštica gvozdenog karaktera ili možda osetljivi sanjar kome je najvažnije da lepo izgleda? Postoji deset vrasta veštica, a svaku određuje metla koju nosi sa sobom jer ona govori o karakteru, sklonostima i prioritetima u životu. Svaka žena u sebi ima čarobne moći, bar postoji takvo verovanje. Ako želite da znate po kom ste veštičjem daru posebni, izaberite jednu od ovih deset metli. Otkrićete vam nešto zanimljivo.

Kojom metlom biste leteli, koja vam se najviše sviđa?

 

1. Preduzimljiva veštica

Vi imate dar za jasno prepoznavanje sopstvenih sposobnosti. Ne smeta vam da pokušate nešto novo i da sa nečim krenete ispočetka. U svoj rad uključujete svoj ‚‚čarobnjački njuh” koji vam omogućava izbegavanje rizika i gubitaka.Imate prirodnu sposobnost da osetite promene u nivoima energije oko vas. Imate izuzetno osetljivu intuiciju i lako možete da šaljete i primate energije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

 

2. Lider veštica

Za vas se može reći da imate vrlo izražajno lice i čarobnu rečitost. Drugi primećuju da umete da predvidite različite događaje i da se unapred pripremite za njih. Jako ste inteligentni i brzo uočavate nedoslednosti u nečijim rečima i emocijama. Blagoslovene su sposobnošću da bacate čarolije magičnom svećom i ukrotite energetska strujanja. Ne treba vam puno da osnažite svoju čaroliju, dovoljna vam je samo vatrena strast koju već imate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4