SUMLJATE da se nešto ČUDNO dešava sa vašim partnerom? 9 SIGURNIH znakova da vas VARA!

SUMLJATE da se nešto ČUDNO dešava sa vašim partnerom? 9 SIGURNIH znakova da vas VARA!

27 Avgusta, 2017 Off By nika

Sumnjate da se nešto čudno dešava sa vašim partnerom? Imate ružan osećaj u stomaku, koji vam signalizira da nešto nije u redu, ali nikako ne možete da otkrijete o čemu se radi. Saznajte koji su znakovi sigurni pokazatelji da vaš partner nije više samo vaš.

 

Umesto da vreme provodi sa vama, vreme radije provodi s prijateljima, nema više nežnosti koje ste pre razmenjivali, odsutan je dok vodite ljubav – intuicija vam govori da ovo ima više veze s trećom osobom nego s nekom krizom.

 

Devet sigurnih znakova da vas vara su sledeći:

1. „Nisam više zaljubljen u tebe.“

Ovo je logično jedan od naočiglednijih znakova da vas vara. Vaš suprug ili dečko može da ima duboku i intimnu vezu sa vama, ali novootkrivena strast prema drugoj osobi može da nadvlada vašu vezu i natera vašeg partnera da uguši svoje prava osećanja.

Vaš prevarantski suprug pati od inducirane amnezije. Naleti hormona i strast koju oseća u novoj ljubavnoj vezi mogu da iskrive njegov pogled na stvari.

 

2. „Mi smo samo prijatelji.“

Ovo je još jedna predvidljiva izjava koju će izustiti preljubnik. Ukoliko vaš suprug ili dečko počne sve više vremena da provodi sa svojom novom „prijateljicom“, onda tu postoji nešto više od običnog prijateljstva. Vaš partner možda oseća da ima više zajedničkog sa tom osobom, da ga ona bolje razume.

Kakvi god bili razlozi za ovo blisko prijateljstvo, shvatite ovo kao znak upozorenja koji treba shvatiti krajnje ozbiljno.

 

3. Iznenadna potreba za privatnošću

Ukoliko stvari koje ste ranije otvoreno delili, iznenada postanu privatne, obratite pažnju, jer nešto se sigurno dešava. Vaš dragi je postavio posebnu privatnu šifru za kompjuter i uporno skriva račune od mobilnog telefona i kreditnih kartica.

Ako pitate zašto se tako ponaša ili pokušate da dobijete informacije koje su pre bile poznate, reskirate da vas suprug ili dečko optuži za njuškanje ili kontrolisanje njegovog svakog koraka. Ovo je veliki razlog za sumnju….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3