Sudbinski put do srca: Kako da se najlakše približite svakom znaku i osvojite ga za sva vremena

Sudbinski put do srca: Kako da se najlakše približite svakom znaku i osvojite ga za sva vremena

5 Maja, 2018 Off By nika

Sigurno ste već bili u situaciji da vam se neka osoba veoma svidela, bilo u prijateljskom ili ljubavnom smislu, ali da sa njom niste nikad odmakli dalje od kurtoaznog javljanja jedno drugome. Kako se ta greška ne bi više ponovila, bitno je da znate kada je taj neko rođen i za tili čas saznajte koje su to suptilne metode da biste mu se infiltrirali u život.

 

OVAN

Pripadnici ovog znaka su nezavisni i rođene vođe, zato ne treba da ga sputavate ili učite kako nešto treba da radi. Umesto toga, iskreno se smejte njegovim šalama i na sva usta hvalite njegovu duhovitost i Ovan će procvetati zbog vašeg divljenja. Ako pritom možete da propratite njegov ubrzani tempo života, on će biti iskreno oduševljen vama.

 

BIK

Rođeni u ovom znaku su tvrdoglavi, zaštitnički nastrojeni i često zauzimaju gard kada su u prisustvu nepoznatih ljudi. Međutim, sve zidove koje je Bik podigao oko sebe srušićete ako mu nonšalatno i nasmejano priđete i nabacite neku foru. On u suštini voli zabavne, ali ne preterano nametljive ljude i na svakog ko ume da ga zasmeje gleda sa posebnim simpatijama.

 

BLIZANCI

Oni su neverovatno oštroumni i duhoviti, tako da su uvek okruženi ljudima koji se bore za njihovu naklonost. Ono što može da vam bude tajni adut za Blizanca je da će pre očekivati da on treba vas da zabavlja nego vi njega. Ako uspete da ga nasmejete, vaš je. Kad vam se misli nađu na istim talasnim dužinama jedno drugom ćete biti neiscrpni izvor optimizma i neko treći vam neće ni biti potreban.

 

RAK

Pripadnici ovog znaka su odani i pouzdani, ali i preosetljivi i umeju da budu vrlo temperamentni. Kao da su dve strane istog novčića i nikad ne znate koji će deo da padne na vašu stranu. Ukoliko ubedite Raka da može da se osloni na vas, a pritom ga i slušate kada mu naiđe žuta minuta i ne osuđujete ga, on će biti oduševljen vašom sposobnošću kako umete da držite korak sa njegovim promenljivim raspoloženjima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3