SUDBINSKI BROJ otkriva šta vas čeka OVOG JULA: Broj 5 donosi BANKROT, a 9 velike LJUBAVNE probleme!

SUDBINSKI BROJ otkriva šta vas čeka OVOG JULA: Broj 5 donosi BANKROT, a 9 velike LJUBAVNE probleme!

8 Jula, 2018 Off By nika

Svaka planeta u astrologiji ima svoje ime, a u numerologiji svoj broj. Sunce je 1, Mesec 2, Jupiter 3, Neptun 4, Merkur 5, Venera 6, Uran 7, Saturn 8 i Mars 9. I kao što one utiču na nas, tako utiču i brojevi. Svako od nas pak poseduje sudbinski broj koji se dobija prostim sabiranjem datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 15. 3. 1982, saberite: 1 + 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 2 = 29; a zatim i dve dobijene cifre: 2 + 9 = 11; a onda i poslednje dve, sve dok ne dobijete prost broj: 1 + 1 = 2. Vaš sudbinski broj je, dakle, broj 2. Pogledajte šta vam vaš sudbinski broj donosi ovog jula.

BROJ 1

LJUBAV: Jul će vam doneti dugoočekivan period stabilizacije. Imaćete priliku da s partnerom izgladite neke nesuglasice i da ponovo uživate u zajedničkim trenucima kao nekad na samom početku veze. Prijalo bi vam kraće putovanje za vikend van mesta stanovanja. Isključite telefon i uživajte. Slobodne Jedinice očekuje prijatan susret s nekim ko obećava i na duže staze i ko je i finansijski stabilan.

POSAO: Mesec je pogodan za sve vrste poslova, posebno za finalizaciju čak i ako je bilo izvesnih nepredviđenih situacija i neplaniranih izdataka nedavno. Finansijski stabilni, uspešni i moćni, i više nego zadovoljni, moći ćete konačno da se opustite i pripremite za odmor. Ukoliko vam neko duguje novac ili nekakvu uslugu, neće vas izneveriti. Završićete sve u roku.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom, više se šetajte. Obratite pažnju na kičmu, oči, kardiovaskularni sistem i cirkulaciju. Visoke letnje temperature posebno vam mogu doneti oscilacije krvnog pritiska, jake migrene ili malaksalost. Pijte dosta tečnosti.

 

BROJ 2

LJUBAV: Nalazite se u periodu završetaka mnogih stvari. Vreme je da stavite tačku na odnose sa mnogima, pa i da raskinete vezu koja već neko vreme ne funkcioniše. Bolje je tako nego da se kasnije kajete i da se osećate kao bespomoćna žrtva. Dvojke ne vole samoću, teško funkcionišu i bez podrške drugih. Ali sada je pravi trenutak da sve ono što nije vaša priča ostavite iza sebe i krenete rasterećeni u nešto novo. Veliku podršku možete očekivati od članova porodice i prijatelja koje ste stekli još u detinjstvu.

POSAO: Ukoliko ste u jednom periodu bili ležerni i manje zainteresovani za posao, sada vas sustižu nezavršene obaveze i pritiskaju rokovi. Ovog meseca mogući su i novčani gubici, razni finansijski problemi, prelazak na lošije uslove rada, pa i gubitak posla za mnoge. Gledajte da završite koliko god možete ono što ste propustili kako biste izbegli neke buduće moguće neprilike. Put koji ste planirali moraćete da odložite.

ZDRAVLJE: Pošto ćete biti previše osetljivi, često ćete se osećati prepušteni sebi, a drugi će lako moći da vas povrede. Ovo će za vas biti izuzetno emotivan period kada ćete sve shvatati previše lično i povređivaće vas svaka sitnica. Imaćete potrebu da se dobro isplačete i to i učinite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4