STRES I HOROSKOP: Strelca opušta druženje, Bika TV, a Ovnu dajte boksersku vreću

STRES I HOROSKOP: Strelca opušta druženje, Bika TV, a Ovnu dajte boksersku vreću

22 Juna, 2018 Off By nika

Uprkos svoj lepoti i radosti koju nose, predstojeći praznici su i razdoblje koje je večini ljudi stresno. Otkrijte šta je kom znaku Zodijaka potrebno za opuštanje.

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi puni energije – kako pozitivne, tako i negativne, a u stresnim situacijama im je nužan izduvni ventil kako bi izbacili frustracije. Kod njih je za opuštanje najbolja ideja neka fizička aktivnost – bilo da se radi o šetnji, vožnji biciklom ili pak udaranju u boksersku vreću.

 

Bik

Pripadnici ovog znaka u stresnim situacijama često prikrivaju i nakupljaju svoje frustracije, što može biti vrlo loše ako “puknu” na nedužne žrtve. Kako bi to sprečili, oni uvek treba da vode računa da ostave neko slobodno vreme u danu samo za sebe i ugađaju samima sebi. Dobra ideja je gledanje omiljene TV serije uz fini keks, odlično štivo i dekica ili opuštajuća kupka.

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su jedni od onih kojima mozak uvek radi i upravo ih stalne misli koče da se opuste na one uobičajene načine – tako da samo leže i ne misle ni o čemu. Kako je to za njih dosta teško, najbolji način relaksacije jeste da prebace fokus. Tako će njih najbolje opustiti igranje igrica ili čitanje dobre knjige.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4