Strelci upoznaju nove moguće ljubavi, a ovaj znak je pred pucanjem!

Strelci upoznaju nove moguće ljubavi, a ovaj znak je pred pucanjem!

30 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Imate važne planove za današnji dan i dajete maksimum svoje energije kako biste uspeli da obavite sve što želite. Moguće je da ste na neki način skloni tome da se preforsirate.

LJUBAV: Deluje vam da je voljena osoba preterano sumnjičava i niste oduševljeni zbog toga. Osećate neku dozu pritiska sa njene strane. Potrebno vam je vreme da se konflikt reši.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje kojima ste i generalno skloni. Moguće je da je došlo vreme za redovnu kontrolu kod kardiologa. Ako uzimate neku terapiju, potrudite se da to bude u skladu sa savetima lekara.

 

BIK

POSAO: Moguće je da ste dobili novu poslovnu ponudu i da još uvek niste sigurni da li ćete je prihvatiti ili ne. Želite da razmotrite sve svoje opcije pre nego što donesete konačnu odluku.

LJUBAV: Možete imati zanimljivo poznanstvo sa jednom veoma posebnom osobom. Pred vama je promenljiv dan za emotivno polje. Dosta toga može biti i bolje nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Skloni ste manjim problemima sa anemijom. Moguće je da koren svega leži u načinu ishrane. Posavetujte se sa vašim lekarom na tu temu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4