Strelci da paze šta potpisuju danas, Vodolije čuvajte se u saobraćaju!

Strelci da paze šta potpisuju danas, Vodolije čuvajte se u saobraćaju!

17 Aprila, 2018 Off By nika

Škorpije žele da se vrate bivšem partneru, Vage imaju problem sa osetljivim zubima.

OVAN

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog oscilacija koje vam se dešavaju na polju novca. Pokušajte da ne brinete previše i da ne stvarate sebi osećaj panike jer na taj način samo pogoršavate situaciju.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za emotivno polje. Moguće je da će se pojaviti nov udvarač koji je veoma zainteresovan od vas. Neće odustati dok ne budete pristali makar na piće.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos slatkiša, mogući su problemi sa šećerom kod vas u narednom periodu. Pazite na svoje zdravlje. Potrudite se da maksimalno regulišete svoju ishranu.

 

BIK

POSAO: Nije povoljan dan, pa nemojte da ulazite u nova veća ulaganja ili da rizikujete u bilo kom smislu. Bavite se osnovnim poslovima i obavezama koje ne zahtevaju veći trud.

LJUBAV: Voljena osoba deluje prilično zatvoreno i smeta vam takav stav kod nje. Pokušaćete da joj objasnite zašto to nije dobro za vašu vezu. Ako ste slobodni još nema promena kod vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni, u vidu pojave peska ili kamena. Pred vama je faza u kojoj se tegobe mogu vraćati i obnavljati pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

 

BLIZANCI

POSAO: Primećujete neke neobične promene u radnom okruženju i niste sasvim sigurni ko je sve to pokrenuo. Moguće je da vam smeta što se neke stvari dešavaju van vašeg uticaja.

LJUBAV: Monotonija vam nikada nije prijala, jer to jednostavno nije u vašem stilu. Potrebne su vam neke emotivne promene. Stanje sa partnerom polako počinje da vas guši.

ZDRAVLJE: Podložni ste novim problemima na poju zdravlja jer ste veoma osetljivi. Bilo bi dobro da posetite lekara i da uradite sve redovne nalaze kako bi ustanovili o čemu je tačno reč.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4