STRELAC – Voli RIZIK i SLOBODU, rodjen da POBEDJUJE, za njega ne postoji GRANICA i ne postoji REČ NEMOGUĆE!

STRELAC – Voli RIZIK i SLOBODU, rodjen da POBEDJUJE, za njega ne postoji GRANICA i ne postoji REČ NEMOGUĆE!

11 Januara, 2020 Off By nika

Strelac  je neko ko uvek dobije ono sto  zeli.Osoba je na koju mnogi mogu da se ugledaju  jer za njega ne postoji granica i ne postoji rec nemoguce.

 

Znak Strelca je nekada samo prikazan kroz simboliku luka i strele- i njegova energija je upravo takva, brza, oštra i precizna. Strelčevi su poznati po svojoj širini. Oni su život zabave. Zaljubljive su prirode, ali raspoloženi za flert samo ako su potpuno opušteni u vašem društvu.
Ako se osećaju nelagodno u nekom društvu ili su nervozni , pretvore se u svoju suštu suprotnost -potpuno se zatvore. Maheri su da se ljubazno povuku iz komunikacije koja ih nije dovoljno zainteresovala.

Itekako ume da dokaze svima oko sebe koliko vredi. Jednostavno je spreman na sve, borac je kakvog nema na svetu i na svetu to  je tipicni primer nekoga ko je dobar covek. On ce vam uvek pruziti ruku. Svakome ce pomoci,svakog ce razumeti,svakom ce se naci.

 

Ono sto je najveca istina jeste da osoba rodjena u znaku strelca zna sta  zeli i da je bas uvek spremna da se za to bori i da to na kraju dobije. Moramo da naglasimo da za jednog strelca vazi pravilo da ce svima pomoci  pa cak i onima koje ne poznaje jer on  vazi za osobu cije je srce veliko i snazno.

Iskreno govorei,strelac je veoma specifican i cesto se za njega kaze da je pravi vuk samotnjak. To  ne mora biti istina ali je cinjenica da mu cesto prija da  bude sam i da ponekad  samoca za njega predstavlja najbolje resenje. On kraj sebe  zeli ljude kojima moze da pomogne. Kojima ce se naci,koje ce razumeti i voleti ali isto tako i one koji ce se naci njemu.

 

Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti. Večiti su optimisti. Osim toga, jako vole slobodu i prosto ih ne drži mesto.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2