STRELAC – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

STRELAC – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Strelčevi,
U prvoj dekadi maja Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće kvadrat sa Plutonom 7. u mesecu, a 12. će praviti kvadrat sa Marsom. Očekuje vas nepovoljna situacija na finansijskom polju što vas upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Nedostajaće vam sredstva da pokrenete jedan projekat koji ste dugo i pažljivo planirali što će vas usporiti u razvoju poslovnih planova. Moguće su i nesuglasice sa nadređenima, a to će te takođe nepovoljno odraziti na vašu zaradu u prvoj polovimi maja.

 

Najvažnije od svega je da izbegavate da ulazite u rizike sa novcem i u bilo kakve mahinacije jer vam to može naneti gubitke i još više zakomplikovati situaciju. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, estrade, kreativnim poslovima i ugostiteljstvom. U drugoj dekadi maja Merlkur će ući u znak Bika i vaše polje usluga odakle će praviti trigon sa Saturnom. To će vam pružiti mogućnosti da rešite zastoje i obezbedite potrebna finansijska sredstva. Dobici će vam dolaziti kroz usluge iz oblasti građevinarstva i kroz servisne usluge.

Budite pažljivi u saobraćaju i u poslovnim pregovorima sredinom maja. 15. maja će Uran ući u vaše polje usluga, a 16. maja će Mars praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane komplikacije prilikom pokretanja novih projekata. U trećoj dekadi maja Sunce ulazi u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava i javnosti, što će vam doneti više popularnosti i uspeha u zajedničkim poslovima, u sklapanju ugovora i u javnim nastupima. Trigon Sunca sa Marsom će vam pomoći da rešite smetnje na polju poslovnih pregovora i da ostvarite uspeh na poljima komunikacija. 25. maja će Merkur praviti trigon sa Plutonom.

 

Uspećete da rešite teškoće na koje ste nailazili na polju novca i uvećaćete saldo na vašem računu.
Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne šanse da dobiju privremeni ili honorarni posao koji je povezan sa oblastima ugostiteljstva ili saradnje sa agencijama koje pružaju reklamne usluge.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3