STRELAC – godišnji horoskop za 2018 : Napredak i sreća na svim životnim poljima!

STRELAC – godišnji horoskop za 2018 : Napredak i sreća na svim životnim poljima!

30 Decembra, 2017 Off By nika

Strelčevi su otvoreni, avanturisti i ne vole sputavanje… Vatren, strastan i iskren. Za vernost ne mari, jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi sa svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta – beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.

UOPŠTENO

Strelčevi će 2018. godinu videti sa novim nivoom energije koji nije bio viđen već nekoliko godina. Frustracije i problemi koje ste doživeli u poslednjih nekoliko godina sada nestaju.Planetarne pozicije su povoljne za vas da se osećate bolje i da radite bolje u životu. Budućnost, iako nije sigurna, izgleda svetlije, dok je ranije izgledala mračno. U svim oblastima vašeg života postojaće opšti napredak. Nastavite da idete, na kraju tunela uvek dolazi svetlo. Saturn u vašoj rodnoj kući čini vas više ozbiljnijim za život, za razliku od vašeg bezbrižnog stava.

 

Vaši društveni i dobrotvorni radovi dobijaju dobar podsticaj tokom ovog perioda. Kada je Saturn retrogradan u periodu od aprila do septembra 2018, postojaće neka vrsta konfuzije oko vas, što donošenje odluka čini prilično teškim. Ovaj period bi trebalo da iskoristite za ponovno procenjivanje budućih planova. Ostanite u okviru svojih ograničenja dok se nevolje ne povuku. Međutim, karijera i finansijski položaj će biti prilično stabilni u ovom periodu. Godina 2018. donosi dobra obećanja na domaćem frontu.

 

Mnogi od vas biće u stanju da kupe svoju kuću iz snova ove godine. Retrogradno kretanje Jupitera između marta i jula 2018 godine, međutim, savetuje da budete prilično oprezni u svojim potezima. Između aprila i septembra 2018. godine može doći do kašnjenja i prepreka u životu zahvaljujući retrogradnom Saturnu. Ne razmišljajte o preseljenju ili promeni posla u ovom periodu. Posle oktobra kada Jupiter završi tranzit, doći će do velikih promena za Strelčeve. Ako ste u potrazi za stranim prebivalištem ili karijerom, onda bi poslednji kvartal 2018. bio pogodan za to. Ostanite pozitivni i nastavite da radite naporno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5