Stiže nam vruće leto puno romansi i strasti: Kako zavesti svaki znak – saznajte prave taktike!

Stiže nam vruće leto puno romansi i strasti: Kako zavesti svaki znak – saznajte prave taktike!

11 Juna, 2018 Off By nika

Vatreni znakovi obožavaju zavođenje, samo im pokažite što želite. Vazdušni znaci su zaljubljivi, obožavaju flert i zabavu pa vole da ih se obasipa sa što više pažnje…

Kako biste zainteresovali partnera ili simpatiju, treba znati u kojem se smeru kreću njegovi interesi, želje i ambicije. Pripadnici vatrenih znakova su vrlo strastveni i brzo reaguju na zavođenje. Obožavaju hrabre i izazovne žene, odnosne one koje se ne ustručavaju pokazati što žele.

Pripadnike zemljanih znakova najteže je osvojiti. Njihova je priroda spora i oprezna, i ako se neko boji ljubavnog odbijanja, onda su to oni. Stoga ih se mora osvajati i zavoditi jako strpljivo.

Pripadnici vazdušnih znakova su zaljubljivi. Društveni su, zabavni te obožavaju flert i zavođenje. Može ih se zavesti ako ste dovoljno razigrani, interesantni, komunikativni, opušteni i neopterećeni. Pripadnici vodenih znakova su romantičari i vrlo osetljive duše. Često su samozatajni i ne otkrivaju osećaje pa se do poslednjeg trenutka ne zna hoće li uzvratiti osećaje.

Ovan traži uzbuđenje, akciju i iskrenost

Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Osvojiće ga samouverenost i direktan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoje osećaje. Igrajte toplo-hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost. Prilagodite se njegovim egocentričnim stavovima i zahtevima, i uspete li naći zlatnu sredinu, imaćete ključ za njegovu dušu.

Idealan partner

Blizanci su brz, dinamičan i prilagodljiv karakter pa su veze sa njima najbolje.

Koga izbjegavati

Rak vas može privući, ali bolje da ga izbegavate jer nemate ništa zajedničko.

Bik – hedonista koji voli umetnost

On je hedonista koji ne može da živi bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti.
Primeti li da ste porodični tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo bi mogao zaželeti s vama eksperimentirati u kuhinji. Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak. Počnite razgovor o slikama, knjigama i umetnosti uopšte jer voli sve što je lepo.

Idealan partner

Senzualni Rak vam je najpoželjniji partner, ali izvrsno ćete se slagati i sa Devicama. Sredinom jula snažan utisak na vas ostavit će jedna Riba, a vezu s njom konzumirat ćete u avgustu.

Koga izbegavati

Između Škorpiona i vas postoji neka tajna veza, ali kako oboje težite dominaciji u vezi, iscrpit će vas stalna borba.

Blizanci duhovito komentarišu društvene događaje

Smeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate uzbuditi i zaintrigirati rečima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte celu noć, budite društveno i politički angažovani, energični i komunikativni. Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, puno mlađe od njega. Ženu blizanko pali muški mozak. Metafore, poređenja, citate iz filmova i romana pokušajte spretno uklopiti u temu o kojoj razgovarate.

Idealan partner

Od svih kombinacija najbolja i najčešća je ona s Ovnom pa će tako biti i ovo leto. Potkraj jula i u avgustu velike šanse imaju temperamentni Lavovi te šarmantne i ljubazne Vage.

Koga izbegavati

Device vas privlače intelektualnu, ali seksualno nimalo pa ih izbegavajte. Sanjive Ribe takođe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4