STIŽE ASTROLOŠKA PROMENA: Noćas će vam se ljubavni život promeniti iz korena!

STIŽE ASTROLOŠKA PROMENA: Noćas će vam se ljubavni život promeniti iz korena!

12 Aprila, 2018 Off By nika

Ponekad vam stvari van vaše kontrole mogu dati sve što vam treba. Astrolozi najavljuju da će počev od 13. aprila u velikoj meri na horoskop i znakove zodijaka uticati nova kretanje planeta. Ali, ne samo ove sedmice, već i do kraja godine. To je zato što Sunčev kvadrat u Plutonu donosi povoljne aspekte, dok Satrurn u Veneri nosi dve prelomne tačke, a taj kratkoročni tranzit može postići mnogo više i na načine o kojima još niste videli…

 

Broj 13 će obeležiti ovaj period, oni koji tek počinju svoje duhovno putovanje će ga često viđati. To vam može biti i potvrda da ste na pravom putu. 13 je važan broj, u suštini je tu kao znak univerzuma da treba da se probudite i obratite pažnju na ono što se dešava oko vas.

Prvi tranzit koji ćete videti je Sunce u kvadratu Ovna i Pluton u Jarcu. U astrologiji kvadrat predstavlja neku vrstu teškog aspekta ili izazova, a sa Suncem nasuprot Plutonu (planeti transformacije), to znači da od vas traži da ostavite nešto iza sebe kako biste napredovali.

 

Sunce u Ovnu je inspirativno, odlučno i zna da ćete morati da uradite neke stvari koje nećete želeti da učinite. To nije egocentrično, već je fokusirano, što znači da je vreme da razmišljate o onome što želite od života i ljubavi.

 

Saturn je u svom domu u znaku Jarca i biće u svom najboljem raspoloženju, iako se ponekad oseća kao da su mu postavljene stroge granice, pod ovim tranzitom se više radi o dobijanju nagrade. Saturn je poznat i kao “Gospodar Karme”, tako da će ovaj tranzit nekome doneti potrebna rešenja koja su mu zaista potrebna. Sa Venerom u mešavini, to će specifično biti u ljubavnim odnosima i pronalasku partnera za život.

 

Ali prvo se treba izboriti sa Suncem i Plutonom, pre nego što uspete da dođete do dobrih stvari koje vam Venera obećava. U ljubavi i odnosima, najveća prepreka bićete vi sami.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2