ŠTA VAS tokom NAREDNIH SEDAM dana ČEKA na poslu, u ljubavi…NEZABORAVNA AVANTURA očekuje jedan znak,dok će JARČEVI koji su U BRAKU biti na VELIKOM ispitu!

ŠTA VAS tokom NAREDNIH SEDAM dana ČEKA na poslu, u ljubavi…NEZABORAVNA AVANTURA očekuje jedan znak,dok će JARČEVI koji su U BRAKU biti na VELIKOM ispitu!

16 Oktobra, 2017 Off By nika

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

Ovan

Posao

Mars je ostao sam u znaku Device, a vi ste, čini se, postali nesigurni u pogledu budućnosti. Iako imate brojne mogućnosti za promene, ne znate u kom smeru da krenete. Od vašeg izbora zavisi da li ćete uspeti da sanirate štetu koju ste već napravili ali i da ponovo upostavite poslovnu ravnotežu. Usmerite energiju na novi posao koji bi mogao uskoro da vam se isplati.

Ljubav

Venera je ušla u Vagu, vaše sedmo polje koje upravlja partnerstvom i označava da partner postaje zahtevan u smislu kvaliteta uzajamnog odnosa. Budite pažljiviji prema njemu, posvetite mu pažnju i ne štedite ljubav. U suprotnom mogući problemi.

Zdravlje

Dobro se osećate iako vam se ponekad čini da je situacija drugačija.

Bik

Posao

Venera, vladar znaka, trenutno je u znaku svog dnevnog vladarstva, Vagi, što joj daje posebnu snagu. Moguće povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Jupiter u Škorpiji gledano sa aspekata posla predstavlja izazove u dogovorima koji slede.

Ljubav

Jupiter u Škorpiji, polju koje upravlja emotivnim partnerstvom, donosi nove okolnosti i nova događanja. Ovaj period posebno je naklonjen onima koji su slobodni jer će uskoro biti u prilici da nađu srodnu dušu. Ostali moraju da se potrude da usklade postojeće odnose kako bi kasnije uživali u blagodetima ljubavi.

Zdravlje

Bilo bi dobro da odete na vanredni sistematski pregled.

 

Nastavak na sledećoj strani

Stranice: 1 2 3 4 5 6