ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2019. godinu: VODOLIJU očekuju FINANSIJSKI problemi, a LAVA uspeh u KARIJERI i više NOVCA!

19 Maja, 2019 Off By nika

Vodoliju očekuju finansijski problemi, a Lava uspeh u karijeri i više novca! Otkrijte šta vašem znaku predviđaju astrolozi do  kraja 2019. godine!

Ovan

Karijera
Ove godine imaćete puno promena i jedna važna promena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je 2019. godina ta koja donosi važne promene. Nakon svega, ima li uopšte smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

Novac
Pre nego što se odlučite za bilo koju promenu, pobrinite se da je vaša finansijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Rešite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vreme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno boljaod prethodne.

Bik

Karijera
Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplikovati tokom 2019. godine. Katkada ćete imati osećaj da ste vi u pravu a nadređene osobe greše. Ako ne želite da stvorite problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvredite. Uopšteno, tokom 2019. godine moraćete da poradite na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite da napredujete i budete uspešni. Nađite način da se bolje prikažete.

Novac
Postavite sebi ciljeve. Savetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte da uštedite………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4