Šta vas čeka ove nedelje: Nekog muče ljubavni jadi, nekog pare, ali kome se to smeši trudnoća?

Šta vas čeka ove nedelje: Nekog muče ljubavni jadi, nekog pare, ali kome se to smeši trudnoća?

17 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN

Imate odlične ideje i možete da zaradite i van regularnog posla. Naročito ako ponovo pokrenete nešto na čemu ste već zarađivali. Odličan vam je period za učenje i doškolivavanje bilo kog tipa. Maksimalno iskoristite svoje posebne sposobnosti. U slučaju da ste u nekoj dilemi – tražite savet prijatelja. Vaša mašta je čudo ali ne dozvolite da to ostane samo ideja. Uglavnom vam nije dosadno tako da se taj trend nastavlja. Emotivni deo je kod većine usmeren na osobu iz prošlosti – bez obzira da li ste samo gajili simpatije ili bili u vezi. Verovatno je to neko ko je vezan za vaš posao ili jednostavno u vašoj svakodnevici. U slučaju novina, to će biti neko mlađi sa interesantnim poslom. Zauzete očekuje smirivanje u odnosu. Izbegnite rasprave tokom vikenda iako znate da ste upravu jer ćete biti netaktični u pristupu.

 

BIK
Suviše se opterećujete stvarima koje su prošle. Vreme je da smanjte troškove.Mnogo toga možete da završite uz podršku drugih ili pomoć prijatelja. Ne ustručavajte se da tražite pomoć! Napravite planove za naredni period ali ih ne pokrećite za sada. Izvesne okolnosti tek trebaju da se stabilizuju i idu vam u prilog. Možete rešiti nešto u vezi sa finansijama i to spletom srećnih okolnosti. Niste inicijator emotivnih dešavanja u ovom periodu ali ćete odlično upravljati odnosom. Bićete dominantni i neobično smireni. Možete da obnovite kontakt a da li će doći do pomirenja – zavisi iključivo od vas. Odnos sa partnerom će nekako isključivo zavisiti od vašeg dobrog raspoloženja. Slobodni upoznaju nekoga ko je stariji i originalan. Unosi vam neku smirenost u srce. Poznanstvo je pod nekim čudnim okolnostima.

 

BLIZANCI
Pred vama je period u kome možete nekako brzo da zaradite. I dalje dobro funkcionišete u okviru partnerksih odnosa. Požurite ako vas muči neka papirologija – rešite to do kraja nedelje. Možete da preuveličate problem sa jednim saradnikom. Svakako nije vreme za svađu jer ćete tako samo propustiti neke povoljne prilike za sebe. Oslonite se na kosmičku pravdu. Bez obzira na povoljne dobitke, nije vam povoljno da ulažete veći novac. Osećate potrebu da stvari budu crne ili bele. Zbog toga se možete vratiti na neku vezu iz prošlosti. Ne kopajte po stvarima iz prošlosti u slučaju da ste u vezi ili braku. Za slobodne je ovo period u kome mogu da uđu u vezu sa nekim ko je stabilan i ostvaren, u slučaju da smirite svoju navalentnost. Poznanstvo je vezano za kraći put ili posao.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4