Šta vas čeka do kraja nedelje: Bikovi neobuzdano flertuju,a jednom znaku će početi ljubavna bajka

Šta vas čeka do kraja nedelje: Bikovi neobuzdano flertuju,a jednom znaku će početi ljubavna bajka

3 Januara, 2018 Off By nika

Bikovi neobuzdano flertuju, Rakovi ne mogu da dočekaju partnerov prvi korak!

Ovan

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju doma I porodice početkom ove sedmice doneće prvenstveno dobro raspoloženje i veću povezanost onim Ovnovima koji su u stabilnim emotivnim relacijama. Uživaćete zajednički u danima ispunjenim mirom I ljubavlju. No, kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju problema u odnosu sa partnerom, ovaj pun Mesec može označiti porast netrpeljivosti I sklonost raspravama. Slobodni Ovnovi su u specifičnom raspoloženju I kao da osećaju da je ljubav tu, blizu njih. Ove nedelje, preko posla ili preko nekog društvenog dešavanja možete upoznati osobu koja će vam aktivirati leptiriće u stomaku. Ovo bi mogao biti početak jedne slatke ljubavne priče….

Posao

Ovnovima je tokom ove sedmice naglašeno polje karijere lepim tranzitima Venere I Sunca, što će I doneti veliku usmerenost na poslovni segment. iako ćete jedan deo ove radne nedelje morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam manje važna – neke zaostale obaveze, papirologija I tako dalje….ipak ćete uspeti da ugrabite I dovoljno vremena da biste ostvarili neke jake kontakte sa važnim poslovnim partnerima. Nedelja pred vama obećava pokretanje novih saradnji I projekata.

Novac

Troškovi su dosta pojačani, što nije ni čudo obzirom da je vreme praznika. Što se priliva tiče – pa, dosta promenljivo….

Zdravlje

Mlađi Ovnovi su u odličnoj formi, ali bi ipak trebali da se potrude da ojačaju imunitet što više. Starijima – manji reumatski problemi.

Hrana

Bilo bi fino da tokom ovih prazničnih dana izbegavate preterano kaloričnu hranu, pogotovo što ćete biti u jednom od vaših “neumerenih“ raspoloženja, pa itekako možete preterati. Odmorite želudac povremeno nekom supicom ili kuvanim povrćem.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7