Šta podstiče muškarce na prevaru? Ovnovi traže UZBUDJENJE, Bikovi kada su ZAPOSTAVLJENI, a JARČEVI zbog manjka LJUBAVI i NEPOŠTOVANJA!

Šta podstiče muškarce na prevaru? Ovnovi traže UZBUDJENJE, Bikovi kada su ZAPOSTAVLJENI, a JARČEVI zbog manjka LJUBAVI i NEPOŠTOVANJA!

7 Oktobra, 2017 Off By nika

Neki traže uzbuđenje i žele da iskuse nešto što nemaju. Neki su jednostavno nesrećni u situaciji u kojoj se nalaze i osećaju se zapostavljeno. Drugi imaju problem sa samopouzdanjem, a naravno neki od njih nemaju nikakav razlog – prosto vole seks i intrigu.

Ovan

Muškarci rođeni u znaku Ovna imaju preveliki ego, potrebna im je pažnja i vrlo im je lako narušiti samopouzdanje. Mnogi flertuju samo kako bi potvrdili da su i dalje privlačni. Iako je vatreni znak, mnogo Ovnova zapravo beži od zabranjenih veza. Razmisliće o prevari samo ako je njihov partner bio neveran, što upravo svedoči o visini njihove sujete.

Bik

Poznat je kao izuzetno lojalan horoskopski znak, ali može vrlo lako prevariti čak i ako pretpostavi da mu je partnerka bila neverna. Bikovi se na prevaru odlučuju ukoliko dobijaju malo ljubavi, dodira i pažnje. Varanje upotpunjuje osećaj samoće koji oseća ovaj nežni i ljubavni znak. Zato negujte svoj odnos sa Bikom i ne dopustite da bude zanemaren, biće vam veran.

Blizanci

Kod ovog znaka požuda nije motivator, oni se bave intelektualnim varanjem više nego seksom. Ovaj nemirni znak voli uzbuđenje i igrice koje se odvijaju putem intimne konverzacije. Takođe, kada se Blizanac oseti zapostavljeno i usamljeno, on traži duh sličan sebi kako bi prekratio sebi vreme. U njegovom slučaju ne važi da se suprotnosti privlače, već samo i isključivo sličnosti.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4