Šta o vama otkrivaju simboli koje nesvesno crtate!

Šta o vama otkrivaju simboli koje nesvesno crtate!

9 Juna, 2018 Off By nika

Svi mi imalo potrebu da dok npr. telefoniramo piskaramo nešto na papiru. Te žvrljotine nastaju kao posledica nekog stresa i potrebe da nešto iz sebe izbacimo. Ono nije ni malo slučajno i govori nam ili o našem karakteru ili trenutnom psihičkom stanju.

POTPISIVANJE – Ovo je siguran znak da je osoba nezadovoljna svoji statusom na poslovnom planu i da veruje da znači više… Ona ovim kaže “Još će se čuti za ovo ime!”. To potvrđuje ukoliko naknadno podvuče ili uokviri svoj potpis. Jedini izuzetak su žene koje su se nedavno udale – one možda samo pokušavaju da uvežbaju svoje novo prezime.

 

KRUGOVI, SRCA I CVETIĆI – njih crtaju zaljubljene osobe ili osobe koje ovim žele da se smire. Npr, razgovarate sa nervoznim klijentom, a crtanjem cvetića pokušavate sami sebe da ubedite da se ne nervirate i da sigurno postoji način da se problem reši lepim putem. Ovo su dobre duše, pomalo naivne i detinjaste. Ovo su najbolji oblici koje možete da crtate, jer ne iskazuju negativna osećanja.

 

NASUMIČNE RAVNE LINIJE, KOCKE i TROUGLOVI – ovo je pokazatelj velikog stresa i znak za uzbunu ukoliko veoma često crtate ovako nešto. Neophodan vam je odmor. Osoba iscrtavanjem oštrih linija pokušava da “precrta” onoga sa druge strane. To je najčešće nezadovoljni klijent ili partner, za koga ta osoba smatra da apsolutno nije u pravu.

 

GEOMETRIJSKI OBLICI – Ako vas privlači geometrija, to znači da ste izuzetno pedantna osoba. Ne volite nerazjašnjene odnose s ljudima i nikada ne ostavljate stvari nedorečene. Ako se figure koje crtate dok razgovarate telefonom prepliću, to znači da volite da analizirate ljude.

 

STRELICE – Ovo je već prilično dobar znak. Kaže da pokušavate da nađete rešenje svog problema najkrćcim putem. Nesvesno, isrtavanjem strelica vi svom mozgu dajete “uputstvo za upotrebu”.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3