Šta nikako ne smete da im kažete: Ribama tračeve o njima, Vodoliji da je glupa,Lavovima da loše izgledaju!

Šta nikako ne smete da im kažete: Ribama tračeve o njima, Vodoliji da je glupa,Lavovima da loše izgledaju!

22 Septembra, 2017 Off By nika

Obratite pažnju kako ćete da “upakujete” određene izjave i koje rečenice bi trebalo da izbegavate. Možda iz najbolje namere pokušavate nekome da pomognete, ali obratite pažnju kako ćete tu izjavu da “upakujete” i kakve izjave bi trebalo da izbegavate.

 

Ovan

Ako Ovnu kažete: “Nazvaću te posle”, naći ćete se u lošoj poziciji. Situacija je još gora ako je reč o važnim stvarima, jer su neverovatno nestrpljivi. Tada postaju nervozni i analiziraju koliko vam znače ako ih stavljate u poziciju da čekaju, što njihov ego ne podnosi. Podjednako će ih živcirati i izjave tipa “Dosadan si” i “Ja odlučujem”.

 

Bik

Pripadnici ovog znaka teško podnose osobe koje se previše hvale, naročito one bez pokrića, pa im je izuzetno teško da se uljudno nasmeše dok neko sam sebe hvali. Sem toga, pritisak će da im skoči ako im kažete: “Baš si škrt”, jer ne vole preispitivanje svojih motiva, niti da objašnjavaju svoje postupke, a neće biti ni naročito zadovoljni ako im kažete: “Hrana i nije baš nešto”, s obzirom na poseban odnos koji Bikovi imaju sa hranom.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4