Šta nas čeka do kraja Novembra: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

3 Novembra, 2017 Off By nika

Novembar će obeležiti konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije. Ko bude rizikovao, profitiraće ovog meseca. Ovaj spoj doneće izazovne situacije, ali i neverovatne mogućnosti, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.

Spremite se za ekstremne emocije, ali i borbu da biste dobili ono što želite! Neće biti jednostavno, ali će vredeti.

 

OVAN

 

Ljubav

Oktobar je bio mesec kada je trebalo da se naviknete na promene kada je o vašem emotivnom životu reč. Pun mesec iz vašeg polja želja, oko 4. novembra uzburkaće vaše emocije i želje prema Lavu, Strelcu ili Blizancima. Kada 8. novembra Venera, vesnica ljubavi, zaroni dubokim vodama misteriozne Škorpije, kroz vaše astrološko polje transformacije, strasti i promena ući ćete u jednu novu emotivnu fazu posle koje više ništa neće biti isto.

 

Sa partnerom ćete prolaziti zanimljiv, ali malo turbulentniji period, a odnos može da počne da liči na takmičenje. Vi volite borbu, ali ova vas može iscrpeti toliko da poželite pa povucite ručnu. Oko 15. novembra aspekt konjukcije dve najsrećnije planete Jupitera i Venere iz znaka Škorpije doneće vam doneće vam sudbinsku promenu unutar braka i veze, a ovaj aspekt biće kao šansa da se neke stvari rasčiste do temelja i počnete iz početka vašu priču sa Vodolijom ili Ribama. Ženske pripadnice znaka u ovom periodu mogu dobiti najlepše blagoslove, a ovaj period idealan je i za rad na proširenju porodice.

 

Slobodni pripadnici vatrenog znaka Ovna između 13. i 26. novembra mogu sresti svoju karmičku ljubav i ući u vezu koja će u početku zahtevati mnogo odricanja i rizika, ali će se uz strpljenje pokazati kao nešto vredno svakog kompromisa.

 

Posao i finansije

Novembar i na poslovnom planu počinje aktivno. Pun mesec iz polja finansija oko 4.novembra doneće ekstra zaradu i zadovoljstvo kroz finansijski dobitak. Uspeh stiže ktoz saradnju sa osobom u znaku Bika ili Raka,a ovaj mesečev tranzit može doneti preko potrebnu finansijsku stabilnost. Venera vlada finansijama a njen prelazak u vaše polje nasledstva,tudjeg novca ali i velike zarade 8.novembra označiće početak perioda u kom ćete uživati poslovni uspeh kroz rizik. Idealan period za veća ulaganja biće izmedju 14.i 18.novembra kada je moguć i veliki priliv novca ali i trošak.U ovom periodu novac stiže i kroz nasledstvo ili pozajmicu. Blizanac ili Vaga vam sada vraćaju neki dug. Ovnovi koji se bave poslovima vezanim za finansije,rizik ali i javnost uživaće veliko blagostanje tokom novembra.

 

BIK

 

Ljubav

Novembar će za većinu Bikova početi uzbudljivo! 4. novembra  pun mesec iz vašeg znaka doneće vam mnogo pozitivne energije, a na emotivnom planu ovaj pun mesec obeležiće izražene strasti i varnice sa partneron. Ukoliko ste u prvim danima novembra prolazili kroz neku vrstu analize, sumnje ili nedoumice oko partnera koji je u znaku Vage, Device ili Ovna pun mesec će u vama probuditi buru najiskrenijih želja i odluka. Moguće je da ćete na kraju popustiti pred nekim partnerovim zahtevima.

8. novembra, kada Venera iz lepršave i sklone flertu Vage pređe u znak moćne i manipulativne Škorpije u vaše polje braka, veza i partnerstva, vaš glavni fokus biće na partneru. Moguće je da ćete upravo u ovom periodu Venerinog boravka kroz znak Škorpije tokom novembra i dela decembra doneti odluku o zajedničkom životu, ili ulasku u brak.

 

Sredina novembra, posebno između 13. i 17. novembra, konjukcija Venere i Jupitera doneće euforiju i novu energiju u vašem odnosu. Slobodonim Bikovima ovo će označiti period sudbinskih momenata i početaka velikih ljubavi. Jedna Škorpija, Jarac ili Riba će vas očarati svojom pojavom i stavom! Zauzetim Bikovima ovaj tranzit doneće više strasti u vezi, ali i ljubomore i posesivnosti. Neke stvari menjaju se iz korena.

Posao i finansije

Da biste vi bili kompletna ličnost, na finansijskom planu sve mora biti pod kontrolom. Pun mesec iz vašeg znaka već 4. novembra donosi materijalno blagostanje, stabilnost, ali i poriv za trošenjem. Vaši hedonistički porivi tokom prve polovine novembra biće pojačani, pa su mogući troškovi na provod i relaksaciju. Venera će prelaskom u znak megalomanske Škorpije 8. novembra doneti dobru energiju u vaše polje partnerstva. Sredinom meseca, između 13. i 19. novembra, udružena sa Jupiterom donosi veliku poslovnu ponudu od Strelca ili Lava. Ovo će biti idealan period i da sklopite partnerstvo zlata vredno. Bikovi koji rade u oblasti komunikacije ili često putuju zbog posla u drugoj polovini novembra upoznaće osobu u znaku Ovna ili Škorpije, njima važnu za dalje napredovanje.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6