Šta nas čeka do Đurđevdana: Rak gubi strpljenje, Vodolija na korak od prevare, a OVAJ znak čeka zatišje pred BURU! Neka se spremi

Šta nas čeka do Đurđevdana: Rak gubi strpljenje, Vodolija na korak od prevare, a OVAJ znak čeka zatišje pred BURU! Neka se spremi

30 Aprila, 2018 Off By nika

Nedelja pred nama će za mnoge biti stresna. Čak ni praznici neće pomoći da se mnogi osećaju opušteno u vezi.

Šta nas čeka, otkriva nam naš astriolog Lejla Muler, urednica sajta astrokutak.net.

OVAN

Posao

Na poslovnom planu početak nedelje može biti poprilično naporan. Pripadnici ovoga znaka će najverovatnije odraditi posao i za nekoga drugog. Što njima neće biti pravo. U slučaju da budu tražili neku materijalnu pozajmicu ili povećanje primanja mogu se suočiti sa određenim poteškoćama. Oni koji rade privatno trebali bi da obrate pažnju na kupovinu opreme u narednom periodu.

Ljubav

Na emotivnom planu Ovnove može uhvatiti monotonija, i čežnja za osobom iz prošlosti. Mogu poželeti da ponovo stupe u kontakt sa partnerom, ali će na kraju najverovatnije odustati, jer će ponos ipak preovladati.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

BIK

Posao

Bikovi mogu biti lenji u narednom periodu, i bez motivacije. Finansijka situacija za mnoge pripadnike ovoga znaka nije na zavidnom noivou početkom nedelje, međutim mnogi će od Srede dobiti neki novac, ali najverovatnije manje nego što su očekivali.

Ljubav

Mnogi pripadnici ovoga znaka mogu imati veoma lepu pisanu komunikaciju sa svojim parnterima u narednom periodu. Oni koji su u braku će sa svojim supružnikom doneti neke važne odluke koje se tiču porodičnog doma.

Zdravlje

Solidno

BLIZANCI

Posao

Na poslovnom planu početak nedelje pripadnicima ovoga znaka može biti naporan. Nervoza će najverovatnije biti prisutna, jer se poslovi neće obavljati po planu. Međutim pred kraj nedelje, situacija će se znatno popraviti pa će moći da odahnu. Blizanci koji rade u nekim inostranim firmama, pogotovo treba da budu na oprezu, i da ne ulaze u bespotrebne rasprave sa nadređenima.

Ljubav

Na ljubavnom planu Blizance očekuje zatišje pred buru. Pred kraj nedelje mogu biti nezadovoljni komunikacijom koju imaju sa svojim partnerom, i želeće da nešto promene pod svaku cenu. Najverovatnije, to će ostati samo na rečima, pa će pripadnicima ovoga znaka biti krivo što ne mogu uticati na situaciju.

Zdravlje

Nervoza i bolovi u vratu.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4