Sta je ono sto vas natera da POLUDITE U SEKUNDI?! Bik MRZI PROMENE,a jedan znak NE MOZE PODNETI DA GA IZNEVERI VOLJENA OSOBA!

Sta je ono sto vas natera da POLUDITE U SEKUNDI?! Bik MRZI PROMENE,a jedan znak NE MOZE PODNETI DA GA IZNEVERI VOLJENA OSOBA!

30 Juna, 2018 Off By nika

Svakodnevne životne situacije česti su izvor stresa, ali svaki znak Zodijaka ima druge okidače zbog kojih “ludi”.

Ovan

Sve što uključuje velike doze strpljenja je pogubno za temperamentne pripadnike ovog znaka. Njima je noćna mora čekanje – bilo da je reč o čekanju u redu, čekanje da se njihov partner javi nakon svađe ili iščekivanje odluke o unapređenju. Nervozu će da iskazuju istresanjem na druge ljude, psovkama i promenama raspoloženja. Čim čekanju dođe kraj, njihovo raspoloženje se drastično popravlja.

 

Bik

Staloženi pripadnici ovog znaka ne vole promene, ali ne zato što se boje prilagođavanja, već čvrsto veruju da su stvari do sada bile savršeno dobre. Tako im svaka generalna promena rutine donosi veliki nemir – od preseljenja do promene posla, a nervoza se ogleda u nesanici, kombinovanju raznih planova u glavi i preteranim razmišljanjima o svim mogućim scenarijima koji iz situacije mogu da se izrode.

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka veliki fokus u svom životu stavljaju na mogućnosti izbora i slobodu svoje volje, tako da će najviše da ih živciraju situacije u kojima se osećaju kao da im je ta sloboda oduzeta. Bilo da je reč oljubavnom partneru koji zahteva da im se za sve polažu računi ili pak članovima porodice koji im zadaju obaveze bez mogućnosti odbijanja, oni zbog toga “odlepe” – a reaguju svađom, ignorisanjem i bežanjem.

 

Rak

Osećajni pripadnici ovog znaka mogu dugo i dobro da kontrolišu svoje emocije, ali sve njihove maske padaju ako ih izneveri voljena osoba. Bilo da ih prevari, ostavi ili izazove situaciju u kojoj posumnjaju u ljubav s druge strane, Rakovi će da polude. Mogu neutešno da plaču, vrište, planiraju osvetu i histerišu do mere napada panike. To ludilo može da potraje nekoliko dana, nakon toga kreće osećaj besa i ignorisanje

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3