Šta izludjuje horoskopske znake: ŠKORPIJA “POLUDI” zbog NEVERE, BLIZANCI mrze PRAVILA

Šta izludjuje horoskopske znake: ŠKORPIJA “POLUDI” zbog NEVERE, BLIZANCI mrze PRAVILA

15 Decembra, 2017 Off By nika

Nervira me. Nervira me kad ne obraća pažnju na mene. Nervira me kad poludim i ponašam se kao živa vatra, a on ume da ostane hladan kao led. Nervira me što me jedna negova reč smiri. Život je pun komplikovanih situacija i ponekad je veoma teško suočiti se sa njima.

Jeste li ikad obratili pažnju na to kako različiti ljudi reaguju u istim situacijama? Svaki horoskopski znak doživljava nervni slom zbog drugih stvari i svaki znak drugačije reaguje.

Ovan

Ovna najviše nervira čekanje. Njemu je najveća noćna mora da bude strpljiv i da čeka, u redovima, na telefonskoj liniji ili bilo gde drugde. U ovakvim situacijama Ovnovi jednostavno pošize.

Bik

Selidba je najstresnija stvar za jednog Bika. Naravno, pakovanje i premeštanje sa jednog mesta na drugo stresno je za sve, ali Biku zaljubljenom u stabilnost haos zbog selidbe izgleda kao horor film. Nemojte da se iznenadite ako ga zateknete kako od nervoze plače u kupatilu.

 

Blizanci

Blizanci se groze strogog rasporeda. Oni su slobodnog duha, pa ne vole da se pridržavaju čvrstih pravila, a naročito mrze striktne rokove i rutinu. Usiljena tačnost narušava njihovu nezavisnost, što izaziva trenutni napad panike.

Rak

Rakove izluđuje raskid. Iako je svima teško kada se veza prekine, Rakovi jednostavno ne mogu da se suoče sa tim. Za njih je gubljenje partnera kao gubljenje sebe samih. A to je svakako veoma bolno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3