Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

Šta god radio, nemoj pasti u njenim očima: DEVICA vezu uništava EGOIZMOM, Lav ZAHTEVIMA a VODOLIJA je…

11 Oktobra, 2017 Off By nika

Većina ljudi je barem jednom bila deo veze koja je prestala funkcionisati, a za svaki je prekid potrebno dvoje. Otkrijte s čime najviše greši koji znak u ljubavi.

 

Svako ima neke negativne osobine, to je stvar je kontrole i situacije ili pak odabira partnera u kojoj će ih meri izneti na videlo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebao živeti po njihovim pravilima, dok oni pak ne planiraju živeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, predbacuju im , a sami će početi vrištati ili se duriti ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a negativne i cinične kometare nabacuju u najgore moguće vreme, kao niske udarce.

 

S druge strane, izrazito su osetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su pogrešno protumačili iz sopstvenih filmova može im upropastiti dan. Još imaju naglu ćud pa zaista veruju da mogu pričati uvrede i psovke ako su besni. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

 

Bik

Pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavni odnos tako da jednostavno dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče pa oni ništa ne moraju preduzimati, dajući tako partneru do znanja kako imaju svoj ponos, pa je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahteve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti. Ali upravo ta njihova pasivnost takođe može približiti odnos kraju.

 

Takođe, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću. Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga posle patiti.

 

Blizanci

Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu se ponašati u odnosima gotovo psihopatski. Glumiće objektivnost bez ikakvih  osećaja. Time jasno i glasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu. Osim toga, mogu izgledati kao da su na pohodu u kojem samo traže šta će partner pogrešiti kako bi mu to nabili na nos te pokazali kako su oni bolji, pametniji…

 

Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera. U stanju su toliko odlagati obaveze (npr. brak) što duže mogu, a i kasnije se trude držati distancu. Takođe, skloni su prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da zadovolje svoj ego,  već pronađu i rezervu.

 

Rak

Preterana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice  su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povređeni, mogu birati reči koje partnera bodu pravo u srce, mogu ga kažnjavati raznim metodama i čak ne shvataju kako to nije nimalo u redu.

 

Za neke veće stvari u stanju su se ljutiti mesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, posve će isključiti partnera te će o njemu govoriti ružno čak i drugim ljudima.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3