Srećno nam bilo: Maj će nas izuti iz cipela, tvrde astrolozi, a da li to važi i za vaš znak?

Srećno nam bilo: Maj će nas izuti iz cipela, tvrde astrolozi, a da li to važi i za vaš znak?

30 Aprila, 2018 Off By nika

Lete dani jedan za drugim i lagano doletesmo i u mesec maj. Smestio se u sred srede proleća, ali umesto da nas uljuljka u stabilnost, baš ovaj mesec donosi velike promene. Neke od njih su relativno česte, a neke se dešavaju i jednom u više decenija.

Po svemu sudeći, maj će nas izuti iz cipela i ovaj će period obeležiti kvadrati Urana i Marsa, kao i Mekura sa Marsom i Uranom. Ulazimo u zonu velikih promena, velikih dešavanja, nepredvidivosti i sudbinskih preokreta. O mogućnostima za „čačkanja“ i potezanja oružja od strane velikih sila nećemo ni da pričamo. Ostaćemo samo u pogledu na ono što nas okružuje, na našu svakodnevicu. A ona će tokom ovog meseca doneti iznenadne promene, buru, rasprave, probleme sa strujom, aparatima, u saobraćaju i drumskom i avionskom. Doduše, doneće i veliku borbenost, neustrašivost, potrebu za rizicima (a neki od tih rizika mogu biti jako isplativi)….šta da kažem osim – Srećno nam bilo!

 

OVAN
Ljubav
Tokom većeg dela maja meseca i Mars vaš vladar i Venera, vladarka partnerskih odnosa, nalaze se u vazdušnim znacima i dobrom međusobnom aspektu, pa će osnova za stabilnost vašeg odnosa ležati u razumevanju i kvalitetnoj komunikaciji. Ukoliko ovoga bude bilo, lako će se funkcionisati i moći ćete zajednički da uživate u kvalitetnom i vrlo podsticajnom vremenu. Ovo bi bio najidealniji slučaj, jel tako? E, pošto je u stvarnom životu malo toga idealno, vi možete biti tvrdoglavi, nervozni, neprijatno iznenađivati voljenu osobu nekim svojim postupcima i raspoloženjima, pa vaši emotivni odnosi mogu trpeti. Takođe, neki od vas mogu poželeti više slobode i ponašati se kao da su sami u braku ili vezi, što će naravno, dovesti do problema. Pošto ste sada itekako skloni impulsivnim odlukama, pokušajte makar da „prespavate“ pre nego što povučete neki potez. Slobodni Ovnovi će itekako biti u kontaktu sa suprotnim polom, i što se toga tiče nećete moći da se požalite. Vrlo interesantan i uzbudljiv mesec vam sledi, gde je sve otvoreno – i avantura, i dobar provod i zabava i lepi kontakti sa novim osobama. Birajte!
Posao
Poslovno, ulazite u jedan nepredvidiv i nestabilan mesec u kojem u jednom danu može biti savršeno sa odličnim rezultatima, a već sledećeg se može uleteti u gubitke i probleme. Biće vas lako isprovocirati, pa pokušajte da se ne „pecate“ na situacije koje u vama izazivaju bes i želju da odreagujete. Takođe, čućete kojekakve priče koje o vama i o vašem načinu rada plasiraju osobe koje žele da vam naškode. Pokušajte da ne rizikujete previše po pitanju finansija, iako će vam se otvoriti mogućnosti za zaradu „preko noći“.
Zdravlje
Sem nervoze i stresa koji će biti u velikoj meri prisutni tokom maja, fizičke manifestacije mogu ići kroz vratni deo kičme, glavobolje, probleme sa sinusima. Mogućnost i za infekcije virusima i bakterijama.

 

BIK
Ljubav
Maj mesec obeležen je ne samo ulaskom Urana u vaš znak, već I kvadratnim aspektom ove planete sa Marsom, vladarom partnerskih odnosa. Sa ovom energijom bi trebalo biti obazriv jer može da donese lako bure i rasprave sa voljenom osobom, a kod nekih od vas i jaku potrebu za velikim promenama u vezi, pa čak i za „oslobođenjem“. Ovo je tip energije kojoj se treba naučiti prilagoditi i naravno, okrenuti je u pozitivnom i konstruktivnom pravcu – oživeti odnos sa voljenom osobom, doneti neke nove odluke, promeniti ponašanje, pa čak i promeniti svoj izgled – pred vama je višegodišnji period „druženja“ sa ovom planetom – vreme je da otkrijete nove sebe! No, to ne znači da vaša emotivna partnerstva trebaju da trpe zbog toga, zar ne? I pored ovih dobronamernih saveta, suština je ipak da će sve negde do početka treće dekade maja biti spornih i napetih situacija sa partnerom. Balansirajte, potrudite se! Ukoliko ste slobodni, sve ovo naravno važi i za vas, s jednim dodatkom – tokom ovog maja pre ćete stvarati neke prijateljske nego ljubavne konekcije. Susret sa prošlošću sledi vam u trećoj dekadi….
Posao
Neki od vas će osećati veliku potrebu da promene svoju ustaljenu svakodnevicu, radno okruženje ili se okrenu potpuno novom poslu. Takođe, mogući su neki raskidi poslovnih partnerstava, bez obzira da li vi to želite ili ne. U odnosima sa nadređenima moraćete da budete posebno oprezni jer će lako dolaziti do tenzije i varnica. No, zato je ovo period i velikih pozitivnih promena, novih ideja, novih saradnji. Bićete vrlo aktivni i u pokretu, življi nego ikada do sada. Finansijska situacija će biti dosta promenljiva.
Zdravlje
Problemi sa respiratornim organima. Prehlade lako mogu preći u bronhitis ili upalu pluća. Alergije I sezonske kijavice.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4