SNAŽAN, POUZDAN i STABILAN: Horoskopski ZNAK koji vas NIKAD neće IZNEVERITI!

SNAŽAN, POUZDAN i STABILAN: Horoskopski ZNAK koji vas NIKAD neće IZNEVERITI!

9 Avgusta, 2018 Off By nika

Snažan i pouzdan, senzualan, ljubitelj svega što je lepo, vrlo često je okružen materijalnim zadovoljstvima. Mašta o skrivenoj kući u prirodi, dobroj hrani i komforu.

 

Dodir mu je veoma važan i u poslu i u ljubavi. Stabilan i konzervativan, ovo je jedan od najpouzdanijim znakova Zodijaka. Tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja. Veoma je kreativan, uživa da stvara sopstvenim rukama.

 

Ukratko – Bik.

Ima veliku potrebu za sigurnošću, zaštitnik je kuće i porodice. Odličan je u stvaranju novca i voli da zaradi zahvaljujući svojim idejema i planovima, štedi i ulaže novac.

 

Vrlo je tvrdoglav, mada se ta osobina može tumačiti i kao potpuna posvećenost zadatku. Jednom kada donese odluku, retko skreće sa zacrtanog puta, bilo da je u pitanju ljubavna veza ili posao. Radi dok ne završi posao kako treba.Bika vodi Venera, planeta ljubavi, privlačnosti, lepote i kreativnosti. Odličan je kuvar, zabavljač i umetnik. Odan, ponekad i previše, ne voli iznenadne promene koje će mu pokvariti život koji je sebi brižljivo osmislio.

 

Jedan od znakova na koji najviše možete računati. Iako je konzervativan i zaljubljen u novac i bogatstvo, ima sposobnost da unese glas razuma u bilo koju haotičnu i nezdravu situaciju.

 

Muškarac Bik

Njegov pogled je prodoran, a izgled muževan, pravi je džentlmen, ili barem uspeva da ostavi takav utisak. Uglavnom je lepo vaspitan, drži do manira, sentimetalan je i senzualan, osećajan, nostalgičan, trpeljiv ali i posesivan, često s razlogom nezadovoljan.

 

Ponekada je svađalica, može da bude i materijalista, previše uporan, oprezan, ali kada treba, ume da bude vrlo odlučan. Mane mu se praštaju, jer je neodoljiv.

 

On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan, i to je ono što se ženama dopada. Ume da se postavi tako da bude gazda u kući, mada to radi diskretno, sa dosta humora na svoj račun. Ljubomoran je, hedonista, često neveran, romantičan, vredan samo kada je motivisan, pomalo spor i često svojeglav.

 

Žena Bik

Stvorena je za ljubav i za partnera će učiniti sve. Veoma je ženstvena, odlučna, tačno zna šta hoće i ne gubi dragoceno vreme na nepotrebne sitnice. Voli da joj laskaju i da joj se udvaraju, uživa kad joj muškarci poklanjaju lepe i skupe poklone.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2