Slabe tačke horoskopskih znakova: Ne naređujte Ovnu, ne ućutkujte Blizance!

Slabe tačke horoskopskih znakova: Ne naređujte Ovnu, ne ućutkujte Blizance!

21 Januara, 2018 Off By nika

 

Rak

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze sa kućom, ljudima ili porodicom. Prosto ne vole kada nešto moraju sami, bez društva da urade. Takođe ako pokušate da im promenite naviku, tu ćete naići na veliki otpor gde su moguće i prepirke.

Lav

Lavovi najviše mrze kada im se naređuje. Ne vole da pričaju o svojim finansijama, tako da izbegavajte bilo kakva pitanja vezana za finansije. Ne podnose ljude koji se hvale, i koji se prave važni u društvu. Takođe i ona izreka koju svi znamo, ne diraj Lava dok spava, nije za džabe smišljena, jednostavno izbegavajte da ih budite, osim ako nemate valjani razlog za to.

Devica

Devicama nikako nemojte kritikovati stil oblačenja, kao i njihov raspored nameštaja u kući. Ako to uradite, Device postaju jako osetljive i postoji mogućnost da vam zamere zbog toga. I ne pokušavajte da im naređujete kad i gde moraju biti – najbolje je da vam oni sami to kažu.

Vaga

Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislile da je pravo vreme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate da se svađate sa njima, oni će vas jednostavno ignorisati i otići na drugu stranu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3