Škorpije su sklone burnim reakcijama: Otkrijte SVE SLABOSTI HOROSKOPSKIH znakova!

Škorpije su sklone burnim reakcijama: Otkrijte SVE SLABOSTI HOROSKOPSKIH znakova!

21 Juna, 2018 Off By nika

Rakovi su skloni psihičkim problemima, Device zbog nemogućnosti ispoljavanja osećaja padaju u depresiju, a Vage toliko žele da sve bude savršeno – da sve pokvare…

Ovan
Ovnovi često imaju zdravstvenih problema s glavom, odnosno s očima, ušima i nosem. Što se duhovnog stanja tiče, ako im krene loše u životu i zbog toga padnu u depresiju, znaju da pognu za drogom i alkoholom. Inače, Ovnovi se predaju svemu entuzijastično, ali čim taj osjećaj splasne, gube interes i okreću se drugim stvarima. Moglo bi se reći da su pomalo površni.

Bik
Pripadnike ovog znaka promene u životu jednostavno užasavaju. Oni vole da žive onako kako su navikli, pa makar to i nije baš nešto posebno i moglo bi da bude puno bolje. Ako su prisiljeni na promene, mogu da padnu u depresiju. Znači, najveća slabost ovog znaka je neprilagođenost, pa je to i najveća kočnica na putu prema uspehu i boljem životu. Što se zdravlja tiče, Bikovi najčešće imaju problema vratom, grlom i štitnom žlezdom.

Blizanci
Oni su stalno u nekoj žurbi pa se tako odnose i prema obrocima – neretko izjure iz kuće, a da nisu ništa pojeli niti popili. Zbog toga znaju da posegnu za nezdravim grickalicama. Takav način života kod njih neretko rezultira jakom nervozom. Pripadnici ovog znaka znaju da imjui problema, osim sa živcima, i s plućima, ramenima te rukama. Inače, mana im je i što su vrlo površni u međuljudskim odnosima, iako se to njima tako ne čini.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4