Škorpije glume ledenu kraljicu, a Devicama je danas OVO slaba tačka!

Škorpije glume ledenu kraljicu, a Devicama je danas OVO slaba tačka!

15 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

Posao: Danas vam slede interesantne informacije u vezi projekta koji vam je bitan. Imate dominantan položaj u partnerstvima bilo kog tipa pa biste trebale to da iskoristite. Nešto što na neki način tajno dogovarate ide vam u korist.

Ljubav: Sebi postavljate suviše pitanja. Ako tako nastavite privućićete muškarca sa haotičnom energijom. Slede vam interesantni flertovi. Zauzeta mogu da računaju na podršku partnera. Samo se ne vraćajte u prošlost.

Zdravlje: Pazite se promaje.

BIK

Posao: Potrebno je da usporite i osvrnete se na ono što ste uradile do sada. Nije vam sjajan dan za nove početke. Može vam pomoći savet starije ili iskusnije osobe. Neke dobijaju povoljne informacije u vezi mogućeg unapređenja.

Ljubav: I dalje je strastveni deo naglašen. Ovo prija zauzetim pripadnicama znaka. Sledi vam interesantan dan u dvoje. Slobodne mogu da očekuju interesantan flert sa muškarcem koji deluje nekako hladno. Ali će baš to da vas privuče.

Zdravlje: Prolaza mučnina.

BLIZANCI

Posao: Osećate da vam nešto fali da biste završile počete projekte. Ne dozvolite da vas to danas optereti u svakodnevnom funkcionisanju. Oraspoložiće vas jedna mlađa osoba koju dugo niste čule.

Ljubav: Imate potrebu da ubrzate nešto po pitanju trenutnog odnosa. Zauzete pripadnice znaka dominiraju u odnosu sa partnerom. Ne dozvolite sebi da budete ljubomorne danas jer nemate razloga za to. Slobonima sledi interesantno poznanstvo u slučaju da se odluče za odlazak na kraći put.

Zdravlje: Dobro.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3