ŠKORPIJA VOLI DUGE POLJUPCE, OVAN IMPULSIVNE, KAKO SE LJUBE HOROSKOPSKI ZNACI?

ŠKORPIJA VOLI DUGE POLJUPCE, OVAN IMPULSIVNE, KAKO SE LJUBE HOROSKOPSKI ZNACI?

11 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovan (21. mart – 19. april)

Energičan, nasilan i moćan … Ovnom vlada vatreni Mars, a ako postoji jedna stvar koju Mars zna, to je kako da stvori toplotu. Ovan može da kanališe svu tu vatreno crvenu energije u jedan usijani poljubac. Ovaj znak onako kako prilazi, tako se i ljubi – simpatično impulsivno. Kada prvi put poljubite Ovna, obično ne morate da brinete da li je prebrzo došao poljubac ili čekate na pravi trenutak. Ako želite da ga poljubite, uradite to bez oklevanja. Neka bude toplo i strastveno. Iako bi trebalo da znate, on će verovatno vas prvi poljubiti.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Sporo, senzualno i čvrsto kao stena… to je Bik i zato njihovi odnosi imaju tendenciju da traju duže od mnogih drugih znakova. Drugi razlog je njihov osećaj dodira – način na koji dodiruju tako da znate da će se poljubac javiti mnogo pre nego što planirate. Kada prvi put poljubite Bika, ne radite to brzo, Bik ne voli vruće i brze poljupce. Ovaj znak voli lagane stvari.

 

Blizanci (21. maj  -20. jun)

Blizancima prvo morate privući pažnju. Proces ide ovako: prvo, pogled, zatim osmeh, zatim prvih nekoliko reči. Blizanci će gledati da li ste sposobni da vodite razgovore koji traju satima umesto samo trenutak. Konačno, (bubnjevi, molim) poljubac. Poljubac je brz, seksi i razigran. Ako ostavite više njihovoj mašti, oni će se vratiti i tražiti još poljubaca. Kada prvi put poljubite Blizanca, recite da želite da ih poljubite. Ovaj znak reaguje na reči bolje nego bilo koji drugi.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4