ŠKORPIJA – SLAGANJE sa drugim znakovima HOROSKOPA: Najbolje se slaže sa DEVICOM ,RIBOM ,RAKOM I BIKOM!

ŠKORPIJA – SLAGANJE sa drugim znakovima HOROSKOPA: Najbolje se slaže sa DEVICOM ,RIBOM ,RAKOM I BIKOM!

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Škorpija u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Škorpije u horoskopu su veoma sposobne, pogotovo kad se uhvate u koštac sa neprijateljima. Škorpija će se žrtvovati za svoje prijatelje koliko god da treba, ali ako ste im se zamerili, goreg neprijatelja niste mogli da nađete. Oni pamte sve što ste im ikada uradili, čekaju da zaboravite a onda se svete i to surovo.

Obično deluju povučeno, ali to samo iz straha da ne budu povređene. Ne dozvolite da vas zavara škorpijina hladna spoljašnost, one su veoma emotivne, ali se plaše da to i pokažu.

 

Škorpija ume da zavede bilo koga. Njenoj harizimi je teško odoleti. U krevetu su veoma strastveni, a prema partneru brižni. Često su i perverzne. Od partnera traže vernost i lojalnost, u suštini nisu preterano probirljivi i ne iziskuju neke posebne zahteve od voljene osobe. Iako uvek imaju udvarače, škorpije su verne svom partneru.

 

Uz sebe, škorpije prvenstveno žele nekog ko je psihički jak, a ne nekog ko drami ili ko ne može da se uhvati u koštac sa problemima. Ljubomorne su, neće vam reći ali po njihovom ponašanju ćete svakako primetiti da im smeta kada vam se neko udrava.

 

Kako se slažu škorpija i ovan

Na prvi pogled škorpija i ovan su sasvim solidan par. Oboje su eksplozivni, ne plaše se rizika, sposobni i u nekim situacijama će se lepo složiti, a emotivni odnos je jedna od tih stvari.

Ovo nije jedan od onih parova koji će se lako pomiriti kada se posvađaju. Ovan je tvrdoglav, a škorpija osvetoljubiva. Dodatni problem predstavlja i ljubomora, jer su oba znaka jako ljubomorna i ne tolerišu tuđe poglede na svom partneru.

 

Kako se slažu škorpija i bik

Bik je skoro savršen za škorpiju. On je stabilna ličnost koja treba škorpiji, uživa u njenim eksplozijama starasti, tako da se mogu pohvaliti i strasti u vezi. Ovo je jedna interesantna kombinacija bilo da se radi o nekoj kratkoj avanturi ili o ozbiljnoj vezi.

Da bi veza bila u potpunosti savršena, valjalo bi da bik bude nežniji prema škorpiji, jer ona voli da joj se pokaže nežnost. Čak će mu to otvoreno i reći, ali tvrdoglavi bik retko kad popušta.

 

Kako se slažu škorpija i blizanci

Sa blizancem škorpija će se prvenstveno složiti u krevetu. Škorpija voli da eksperimetiše, a blizanci, iako nisu toliko strastveni, pristaju na sve što im se predloži, uvek željni novih iskustava. Što se tiče nekih drugih segmenata, neće se složiti tako dobro zbog razlika u karakteru. Naravno ništa nije nemoguće, ali da bi veza opstala mora puno da se potrude.

Prva stvar koja smeta u ovoj vezi jesu blizančevi flertovi ma koliko bezazleni bili. Škorpija ljubomorno sve to posmatra, blizanac brzo zaboravi i to je trenutak kada mu škorpija vraća milo za drago. Osim flertova, škorpija ne podnosi izlaske i ludovanja, a blizanac živi za takve stvari.

 

Kako se slažu škorpija i rak

Sa druge strane rakovi su odličan izbor za škorpiju. Rak ne može sa svakim da se složi u krevetu, a škorpiji uspeva da u njemu probudi strast. Oba znaka su emotivna i škorpija će od raka dobiti potrebnu ljubav. Dom i složna porodica su i jednom i drugom glavni ciljevi u životu. Njihova veza je idilična, bez trzavica.

 

Rak bi trebalo da kaže otvoreno ako mu nešto smeta, pogotovo ako je škorpija nekad malo gruba sa rečima. Škorpija je ta koja ponekad kvari idealnu sliku ove veze, jer je samoživa i sebična. Treba da shvati da se ne vrti ceo svet oko nje, kad je rak već gleda kao malo vode na dlanu.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3