ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Škorpioni,
Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviće 6. maja sekstil sa Neptunom i pojačaće vašu kreativnost i maštovitost. U rešavanju važnih pitanja na poslu oslonite se na svoje rukovodeće sposobnosti i intuiciju jer će vas voditi sigurnim putem do uspeha. Od ruke će vam ići oblasti prosvete, zabave, estrade, kao i ugostiteljstvo. Budite pažljivi ako se bavite bankarstvom ili ekonomijom jer ćete nailaziti na teškoće koje bi mogle da vam nanesu gubitke. Neko će pokušati da vas navede na tanak led i da se okoristi na vašu štetu.

 

Krađa ideja, obmane i nastojanja da vam se podmetne nekakva afera kako bi neko drugi mogao da vam preotme slavu i uspeh su mogući u prvoj dekadi maja. 15. maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje javnosti i partnerstava, što će vam doneti priliku da sklopite nova poslovna poznanstva ali u isto vreme će vam doneti velike izazove i teškoće zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Vaši nadređeni će biti skloni da vrše neočekivano veliki pritisak na vas kako bi ubrzali završetak jednog važnog poslovnog projekta. Može se dogoditi da uđete u sukob sa njima.

Merkur koji će 13. maja ući u znak Bika i vaše polje javnosti, praviće 18. maja trigon sa Saturnom, što će vam doneti uspeh u poslovnim pregovorima i pogodnu priliku za sklapanje novog ugovora i partnerstva. Jupiter koji prolazi kroz vaš znak praviće 25. maja trigon sa Neptunom, što će vam doneti veliki uspeh u razvoju jednog važnog projekta koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Na polju novca izbegavajte rizične poteze u prvoj dekadi maja.

 

Dobitke će vam doneti ulaganje u oblasti veletrgovine tehničkom i kompjuterskom opremom, kao i u poslove koji su povezani sa industrijom pića, lekova i energetskih resursa. Krajem maja su mogući povećani troškovi i zastoji u platnom prometu.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u ugostiteljstvu i trgovini, posebno oni kojima je to i struka. Ostali mogu dobiti privremene poslove.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3