ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

ŠKORPIJA – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Škorpioni,
Prva dekada avgusta donosi vam neočekivane teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Mars će 2. u mesecu praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju javnosti. Budite pažljivi u svemu što se tiče javnih nastupa. Pripazite i na administrativne obaveze. Ako ste nešto propustili da obavite na vreme što se toga tiče, možete se naći pod sankcijama zbog kašnjenja. 7. avgusta će Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviti kvadrat sa Jupiterom u vašem znaku. Vaši nadređeni se neće slagati sa vašim načinom pristupa radnim obavezama. Pripazite i na to kako rukujete novcem. Mogući su gubici. Velike investicije bi bilo najbolje da izbegavate.

 

Merkur će 9. avgusta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla, što će vam doneti korisne uvide kako da dovršite zaostale obaveze i kako da se organizujete da biste na vreme započeli sa planiranim novim projektima. U poslovnim pregovorima ćete nailaziti na teškoće i zastoje jer ćete se suočavati sa preprekama koje nisu pod vašom odgovornošću. Budite strpljivi.

U drugoj dekadi avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati komunikaciju sa saradnicima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite trgovinom energetskim resursima, građevinskim materijalom, kao i ako se bavite transportom robe na veliko. Mars će se retrogradno vratiti u znak Jarca, što vam sugeriše da će biti neophodno da se posvetite rešavanju teškoća u poslovnim odnosima i komunikaciji sa klijentima i partnerima. 19. avgusta će Jupiter praviti trigon sa Neptunom.

 

Ostvarićete veliki uspeh na polju zabave i imaćete dobitke od ranijih investicija, što će uvećati saldo na vašem računu. U trećoj dekadi avgusta ostvarićete uspeh u javnosti zahvaljujući trigonu Sunca sa Uranom.
Nezaposleni Škorpioni imaće povoljne prilika za sezonske poslove, kao i za poslove koji su povezani sa oblastima zabave i ugostiteljstva. Tu mogu da dobiju stalno zaposlenje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3