Škorpija je opsednuta lojalnošću, Bik lud za novcem, Jarac misli samo o sebi, a vas znak?

Škorpija je opsednuta lojalnošću, Bik lud za novcem, Jarac misli samo o sebi, a vas znak?

6 Maja, 2018 Off By nika

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svesno ili nesvesno kontrolišu život. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpija je opsednuto odanošću.

 

Ovan je opsednut šopingom: Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće utole u satima i satima kupovine. Njihova opsednutost šopingom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to ponekad u potpunosti preuzima život.

 

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika: Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a svi ti kvaliteti pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno da rade, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cene isto koliko i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše  na druge.

 

Blizanci nigde ne idu bez gedžeta: Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, odnosno svim gedžetima koji im omogućavaju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Isto tako slabi su na modu i spremni su ceo dan da iskoriste na kombinovanje novih modnih trendova.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3