ŠKORPIJA – godišnji horoskop za 2018 : Promene u karijeri kao nikad pre!

ŠKORPIJA – godišnji horoskop za 2018 : Promene u karijeri kao nikad pre!

30 Decembra, 2017 Off By nika

Harmonija u porodici, problemi na poslu! Može doći i do velikih novčanih izdataka

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna… Strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Škorpija je znak jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi. Jako su posesivne, tako da kad jednom raskinu vezu – partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tagaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

UOPŠTENO

Godina 2018. doneće sjajan osećaj spokoja i suptilnosti kod Škorpija. Ove godine biće zabave, smeha i sreće u životu kao nikad do sada. Imaćete puno unutrašnjeg mira, osećaćete slobodu svuda oko vas. Saturn će vam pomoći da vodite život sa manje publiciteta, a to bi takođe dovelo do radikalnih promena u vašem životu, koj se više neće vraćati na staro. U 2018. predviđaju se neočekivani događaji za muške Škorpije. Energetski nivoi Škorpija biće prilično intenzivni u 2018. godini. Iako će prevladati mirna atmosfera, savetuje se da budete strogi na ličnom nivou. Vaš vladar Mars je egzaltiran u periodu od marta do novembra 2018. godine i ovo ukazuje na to da izbegnete impulsivne radnje u potpunosti.

 

Međutim, ova egzaltacija podstiče vašu energiju i opšti moral i obezbeđuje dobrotu u odnosu na braću i sestre. Neka sreća je na vidiku i vaše duhovne želje bi mogle u određenoj meri da se ispune ove godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i poboljšaće vaše šanse za putovanje u inostranstvo. Međutim, pazite se na velike promene u karijeri i finansijske poteškoće koje dolaze pred vas. Saturn bi vam pomogao da se suočite sa svetom sa predanošću i odlučnosti, a pravda će prevladati oko vas. U oktobru, Jupiter tranzitira kroz vašu rodnu kuću i ovo podrazumeva probleme oko vas. Možda će biti i prepreka na vašem profesionalnom frontu, tako da morate proveriti svoj temperament jer su nevolje moguće oko vas. Jednom kada Jupiter završi svoje retrogradno kretanje u avgustu, možda dođe do bračnih neslaganja za one koji su već u braku. Međutim, Škorpije koje nisu u vezi imaju dobre izglede za srećan brak pre kraja godine. Cela godina izgleda sasvim sigurna, samo ako možete da zadržite svoje emocije pod kontrolom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5