S’egom Lava teško se nositi, baš kao i s Blizančevom sklonosti flertu…Saznajte gde grešite u ljubavi!

S’egom Lava teško se nositi, baš kao i s Blizančevom sklonosti flertu…Saznajte gde grešite u ljubavi!

8 Juna, 2018 Off By nika

S’egom Lava teško se nositi, baš kao i s Blizančevom sklonosti flertu…

Ovan

Ovnova samouvjerenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru, s vremenom postaje veliko opterećenje. Ovnovi moraju poraditi na svojem egoizmu i naučiti ponekad i partnera staviti na prvo mjesto ispred svega ostalog. Treba shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije isto mogu predstavljati problem u vezama jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i bijesa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi. Osjećaju se ugodno pa pretjeruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što može biti izuzetno neprivlačno. Nekad su previše lijeni za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni  partneru dugo zamjerati pogreške i uporno započinju iste svađe, što svakom s vremenom dosadi.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog svijeta, zbog čega se često osjeća kao da ga guše. Uvredljiv je i osjetljiv, pa ga je jako lako povrijediti. Ne voli započinjati nove stvari i upuštati se u nove aktivnosti, pa život s njim može lako ući u rutinu.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3