Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna!

Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna!

12 Septembra, 2017 Off By nika

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umeju da pročitaju signale koje jedni drugima međusobno šalju…Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guys’ guy’s guide to love” ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše muški mozak.

1. Nesigurni su. Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju potpuno sigurni u sebe.

 

2. Povremeno žele da zamene ulogu lovca i plena. Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da povremeno budu i ‘plen’ zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju.

 

3. Ne pamte detalje. Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju ‘filtriraju’ i ne pamte mnoge stvari koje sa njima podelimo. Međutim, to uspešno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga rešite (i onda zaboraviti na njega).

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2