Saznajte da li ste rođeni pod srećnim brojem: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

Saznajte da li ste rođeni pod srećnim brojem: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

13 Aprila, 2018 Off By nika

Dan vašeg rođenja određuje ceo vaš život i energiju koja vas prati. Izračunajte numerološku vrednost datuma rođenja, odnosno svoj sudbinski broj, i oslobodite svoje talente koji će vas voditi do uspeha.

 

Kako da izračunam sudbinski broj? Ako ste rođeni, na primer 19.7.1990, saberite sve brojeve: 1+9+7+1+9+9+0. Zbir tih brojeva je 36! Tu brojku razložite na dva sabirka: 3+6 i dobićete 9! Dobili ste vaš sudbinski broj!

 

1. Nema boljeg od vas

Zbog vaše snažne individualnosti i pozitivnosti stvoreni ste da budete vođa. Kreativnost, originalnost, ali i agresivnost garantuju vam uspeh u organizovanju bilo kojeg posla. Najbolji ste kad učite na sopstvenim greškama i počinjete ispočetka. Nastojte uvek da stanete iza svojih odluka bez obzira na to šta vam drugi kažu. Nikad ne idete uobičajenim stazama, nego novim, neistraženim, a to će vam se isplatiti. Katkad ste netaktični, a to bi vam moglo naškoditi ako ne ublažite svoj nastup.

 

Lekcija: Okružite se ljudima kojima potpuno verujete.

 

2. Sjajan ste saradnik

Vi ste idealan partner, prijatelj i radnik. Učite na tuđim greškama, a mnogo ste bolji saradnik nego vođa. Vrlo ste taktični i obazrivi, pa lako privlačite ljude oko sebe. Nikad vam neće ništa nedostajati u životu jer smireno i inteligentno savladavate sve probleme. Budući da vam je u prirodi da opraštate, ako naiđete na teškoće s partnerom, bićete mnogo spremniji na kompromis. No ipak pripazite da partner ne zloupotrebi vašu velikodušnost.

 

Lekcija: Pokušajte da sačuvate ravnotežu između privatnog i poslovnog.

 

3. Zabavni ste i brzi

Oštroumnost je vaša glavna prednost, ali vrlo retko dublje ulazite u bilo kakvu problematiku. Često ste entuzijastični u vezi svega čega se prihvatite i lako širite uzbuđenje na druge, no problem je što brzo gubite interes i prelazite na nešto sasvim novo. Ne brinete se previše zbog budućnosti, a navikli ste da sve uglavnom bude kako ste vi naumili. Rečiti ste, duhoviti, društveni i stoga lako sklapate prijateljstva. Uspećete upravo u poljima gde se traži elokventnost i u umjetnosti.

 

Lekcija: Nemojte da zbog ležernosti zanemarite svoje obaveze.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3