SAVRŠENA SRODNA DUŠA za vaš ZNAK: Ovnu LAV, Blizancima VAGA, Škorpiji DEVICA!

SAVRŠENA SRODNA DUŠA za vaš ZNAK: Ovnu LAV, Blizancima VAGA, Škorpiji DEVICA!

22 Septembra, 2017 Off By nika

Kojim osobinama i karakteristikama treba da teži svaki horoskopski znak kada traži svoju srodnu dušu?

Ovan

Srodna duša Ovna: Samouvereni pojedinac koji ga može pratiti. Ovan je agresivno poduzetna osoba koja voli da živi život u brzom tempu. Nemaju vremena za to da ih sputavaju i treba im partner koji ih može pratiti. Idealna srodna duša im je neko ko je samopouzdan, probitačan i ne boji se da preuzme velike rizike.

Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija

Bik

Srodna duša Bika: Odana i romantična osoba kojoj je on centar sveta. Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja. Međutim, njima treba neko ko može vratiti tu uslugu i recipročno pružiti njihov snažan osećaj predanosti. Njihova idealna srodna duša je neko kome se može verovati, ko je izravan i ko ne igra igre, jer Bik nema vremena za to. Takođe vole romantične tipove osoba uz koje se osećaju kao da su jedini na svetu.

Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe

Blizanci

Srodna duša Blizanca: Neko s razvijenim intelektom, smislom za humor i dovoljno različit da stvari budu zanimljive. Blizanci znaju da budu izbirljivi u vezi partnera tako da se možete osećati posebnim ukoliko vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je duhovit, pametan i zanimljiv. Pomaže ukoliko ste dovoljno različiti od Blizanca pa svakodnevica ne postaje dosadna.

Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4