SAVETI RAZVEDENOG MUŠKARCA: Pazite svoju ženu kao kraljicu, evo i zbog čega!

SAVETI RAZVEDENOG MUŠKARCA: Pazite svoju ženu kao kraljicu, evo i zbog čega!

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Ne bi inače očekivali da će razvedeni muškarac davati dobre savete o tome kako biti dobar muž, ali ovaj muškarac je prošao kroz dovoljno teškoća da zna za šta je vredno boriti se.Pročitajte njegovih 20 mudrih saveta za brak.

Saveti za brak za koje bih voleo da su mi rekli ranije:

Očito nisam stručnjak za veze. Ali postoji nešto u vezi mog razvoda koji se finalizira ove nedelje što mi daje perspektivu na stvari za koje bih voleo da sam ih drugačije učinio… Nakon što sam izgubio ženu koju sam voleo i brak od skoro 16 godina, evo saveta za koje bih voleo da mi ih je neko ranije rekao:

 

1. Nikada se nemoj da prestaneš da se udvaraš. Nikada nemoj da prestaneš da izlaziš na sastanke. Nikada nemoj da uzmeš tu ženu zdravo za gotovo. Kada si je pitao da li će se udati za tebe, obećao si da ćeš biti onaj muškarac koji će vladati njenim srcem i žestoko ga štititi. Ovo je najvažnije i najsvetije blago koje će ti ikada biti povereno. Ona je odabrala tebe. Nikada nemoj to da zaboraviš, i nikada nemoj biti lenj u svojoj ljubavi.

 

2. Štitite svoje srce. Kao što si obećao da ćeš biti zaštitnik njenog srca, morate čuvati i svoje sa istim oprezom. Volite se potpuno, volite svet otvoreno, ali postoji posebno mesto u tvom srcu gde niko ne sme ući osim tvoje žene. Držite to mesto uvek spremno da je primite i pozovete unutra i odbijajte da dopustite bilo kome ili bilo čemu da uđe tu.

 

3. Zaljubljuj se ponovo i ponovo i ponovo. Stalno ćeš se menjati. Nisi ista osoba koja si bio kada ste se venčali i za pet godina nećete biti ista osoba koja ste danas. Promena će doći i u tome morate ponovno odabrati jedno drug svakodnevno. Ona ne mora ostati sa vama, i ako se ne brinete o njenom srcu, ona može dati to srce nekome drugome ili ga potpuno zatvoriti i možda ga nećete više nikada dobiti nazad. Uvek se borite da dobijete njenu ljubav kao što ste to činili kad ste joj se udvarali.

 

4. Uvek vidite ono najbolje u njoj. Fokusirajte se samo na ono što volite. Ono na što se fokusirate pojačaće se. Ako se usredsredite na ono što vam smeta, samo ćete videti razloge da vam smeta. Ako se usredsredite na ono što volite, bićete obuzeti ljubavlju. Fokusirajte se toliko da više ne vidite ništa osim ljubavi i da znate bez sumnje da ste najsrećniji muškarac na svetu jer imate ovu ženu za svoju suprugu.

 

5. Vaš posao nije da je menjate ili popravljate… vaš posao je da je volite onakvu kakva je bez očekivanja da će se ikada promeniti. I ako se promeni, volite ono što postane, bilo da je to ono što ste želeli ili ne.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4