Saturn u Jarcu najviše će osetiti Ovan, Rak, Lav, Vaga, Jarac i Vodolija!

Saturn u Jarcu najviše će osetiti Ovan, Rak, Lav, Vaga, Jarac i Vodolija!

21 Aprila, 2018 Off By nika

Šta nam sve donosi Saturn u Jarcu: Velike ljubavne promene i uspeh u karijeri…

Saturn, planeta prošlosti i trajanja, krajem prošle godine, posle 30 godina, ponovo je ušao u znak Jarca u kome je njegov uticaj naglašen. Prelazak ove planete preko desetog zodijačkog znaka najviše se odražava na rođene u prvoj dekadi Ovna, Raka, Lava, Vage, Jarca i Vodolije, kao i one čiji podznak ili 12. astrološka kuća zauzima znak Jarca. Njima će biti potrebno više vremena, nego inače da realizuju neke poslovne ciljeve, jer mogu biti suočeni sa kašnjenjem rokova i otkazivanjem dogovora koje su sklopili sa poslovnim partnerima.

 

Tranzit Saturna preko desetog astrološkog polja, simbola karijere i društvene pozicije, preduzimljivim Ovnovima može da donese novčane dobitke, naročito ako se bave građevinskim poslovima ili kupoprodajom nekretnina. Predstavnici prvog zodijačkog znaka takođe mogu da napreduju u karijeri, naročito ako već duže vreme priželjkuju da postignu nešto više u svojoj profesiji.

 

Do sredine maja, Saturn obrazuje konjunkciju sa Marsom, vladaocem Ovnova i Škorpija, kao i desete astrološke kuće rođenih u znaku Vodolije, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti pod velikom tenzijom i prilično opterećeni poslovnim obavezama i rokovima koje moraju da ispoštuju. Trud će im se i te kako isplatiti, budući da Jupiter u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Marsom i Saturnom, što im donosi veće mogućnosti za zaradu ali i ulaganje u neke nove poslovne aranžmane.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3