Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, Bik da izbegava Vodoliju, a Škorpija…

Sa ovim znakovima ZABORAVITE na vezu: Ovan bi trebalo da izbegava jarca, Bik da izbegava Vodoliju, a Škorpija…

10 Maja, 2018 Off By nika

Ako ste se ikada zapitali zašto vam jednostavno ne cveta ljubav sa nekim horoskopskim znakom, imamo sve odgovore koji vas zanimaju.

Pre nego što odlučite da se upustite u vezu s nekim, trebalo bi da poslušate savet astrologa jer zvezde možda imaju nešto protiv vas i vašeg partnera.

Horoskopski znak je dobar pokazatelj kako će se neko ponašati u vezi. Ovnovi ne bi trebalo da se zabavljaju sa jarčevima, blizancima se savetuju da izbegavaju škorpije, a ribe lavove…

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovima se savetuju da ne izlaze sa jarčevima. Ovnovi su tip osobe, koji ne poštuje pravila, za razliku od jarčeva. Vaš glavna crta je spontanost i često vas kritikuju zbog buntovnog ponašanja, dok jarčevi ni na večeru ne mogu da odu bez rezervacije.

Bik (20. april – 20. maj)

Ne želite da imate posla sa vodolijom. Iako volite pravila i tradiciju, zabavljanje sa vodolijim biće vam kao sa robotom.
Vi ste u vezi nećni, topli, posvećeni, znate da ponudte šampanjac i francuske čokolade, dok vodolija insistira na logici. Stvari bi možda mogle da funkconišu kao eksperiment, ali u stvarnom životu, ne, nikako.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Možda vam se čini da je ovo jedan od cool flertova i želite da vidite šta će se desiti, ali naš savet vam je da izbegavate škorpije.

Škorpija traži vernost i posvećenost i to sve pre prvog poljupca. Osobe rođene u ovom znaku brzo će vas staviti pod svoje zahvaljujući volji i šarmu, koje poseduju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4